yasmin-cosuri???
-
2 Dec 2007, 12:390 0Fetelor,de 1 sapt de cand iau Yasmin mi-au izbucnit cosuri pe fata,pana si in zone unde nu mi-au aparut niciodata(sub ochi,pe frunte)si cateva pe brate.
Culmea e ca iau anticoncept.special pt reducerea acneei.... e posibil asa ceva?
Ah,si as vrea sa le mai intreb pe cele care iau acest tip de anticoncept.:cele care au observat o crestere a sanilor...cand mai exact s-a intmaplat asta,la cat timp de la inceperea tratamentului? -
2 Dec 2007, 14:25ciudat ....am mai auzit unele fete care ziceau ca luau antibebe yasmine.. pt a reduce acneea si cik s-au trezit cu o si mai mare acnee....si eu tocmai vroiam sa-mi cumpar antibebe..k si eu sunt stresata cu problema asta acneea imi da mari dureri d cap
-
2 Dec 2007, 16:04de cand am inceput sa iau anticonceptionale,numai yasmin am luat,dar nu am avut nici o problema cu el,nu mi-au aparut cosuri,nu m-am ingrasat de la ele,nimic..nici sanii nu mi-au crescut (doar in primele 2 saptamani ma dureau putin sanii,dar a trecut)..
pt cosuri,sunt atatea produse pe piata si voi exact la anticonceptionale va opriti?
fiecare pastila reactioneaza in functie de organism.. -
3 Dec 2007, 10:28termina luna asta cu yasmine ( dc intrerupi brusc risti hemoragii ), si apoi du-te la doctorul care ti le-a prescris ca sa ti le schimbe.
si eu am luat yasmine, tot pentru acnee si pt o pb cu ovarele, tot recomandate de doctor gineco... si nu le-am tolerat. ai grija, pt ca unul din efectele secundare sunt tromboflebitele ( ce mi s-a intamplat mie, si s-a soldat cu o saptamana in spital)...