kg in plus in fiecare iarna

•  
    • 865 mesaje
    26 Feb 2004, 17:25
    0 0
    In fiecare iarna ma ingras foarte mult si nu merge nici o cura de slabire. Mai este cineva in situatia asta? Ma puteti ajuta cu un sfat? Ati patit si voi la fel? Mentionez ca vara ajung la greutatea mea normala foarte repede, indiferent ce cura de slabire as urma.
  •  
    • 174 mesaje
    27 Feb 2004, 09:17
    0 0
    Si eu ma ingras iarna.Dar sincer, mananc mult mai mult decat mananc vara.Iarna efectiv as rontai tot timpul ceva.Am o pofta de mancare nebuna.In schimb vara,din cauza calduri nu-mi vine sa mananc nimik.
    Si plus de asta iarna mananc mai mult alimente consistente si bogate in calorii,pe cand vara salatele si fructele sunt la ordinea zilei.M-am obisnuit cu oscilatiile astea de greutate(plus-minus 3-4kg).Iarna incerc sa fac mai multa gimnastica(acasa).
  •  
    • 174 mesaje
    27 Feb 2004, 09:20
    0 0
    A...si de cure de slabire...Mi-e foarte greu sa tin asa ceva iarna.Dupa doua zile de chin..ma ia cu lesin.Practic iarna eu nu pot tine un regim alimentar...cand ma apuca nebunia ca m-am ingrasat prea tare...incep sa ma indop cu pastile..ceea ce nu e prea bine.Nu pot sa inteleg nici eu..de ce se petrec atatea schimbari in organism iarna.Eu pun toate modificarile astea de apetit si metabolism pe seama frigului pe care eu il suport f greu
  •  
    • 18 mesaje
    27 Feb 2004, 09:23
    0 0
    eu am scapat de kilele in plus , puse "de sarbatori" prin multa , multa miscare - alergari mai ales ...