chist Naboth
-
0 3Buna evelor!
Am fost ieri la clinica gynecoland..am facut ecografie transvaginala,colposcopie...ex..senologic,e totul ok...mi-a zis doctora ca am un chist pe ovarul stg...dar nu tb sa-mi fac probleme...ce parere aveti? -
buna eu cred ca ar trebui sa mai mergi si la alti doctori si mie mi a gasit ca am fibrom uterin are 2 cm si tot asa mia zis sa nu imi fac probleme dar nu este chiar asa .o verisoara de a mea a avut chisturi pe ovare a fost la un cabinet si ia dat un tratament pe baza de hormoni a avut ceva probleme i a cazut parul si sa ingrasat putin dar acum a revenit la normal adica nu ia mai gasit nici un chist
-
hai ca sa nu ducem totul la extrem si sa speriem fata!
eu am aproximativ 7-8 chistulete pe ambele ovare (+ - 2-3 pe unul din ele)..si fac tratament cu anticonceptionale,nici vorba de hormoni sau mai stiu eu ce,ca sa ma trezesc cheala sau sa ma ingras..
Aproape toate femeile au chisturi pe ovare (exista si ovare cu structura polichistica,asa cum sunt ale mele)..deci,la ea,cu un chistulet pe un singur ovar,chiar nu are de ce sa-si faca griji!
De la un chist pana la cutit,e o cale extreeem de lunga..
kristinuta,poti consulta inca un medic..si ai sa vezi ca iti spune la fel,ca nu ai de ce sa-ti faci griji de la un chist!
Chiar nu e cazul sa o speriem.
(Cred ca daca veneam eu sa pun intrebarea ei si sa spun ca am 7-8 chisturi pe ovare (chisturi mici),cred ca imi spunea-ti sa ma duc direct pe masa de operatie
) -
kristinutza ...asa cum a mai zis si inca o eva nu are rost sa te sperii f tare
medicul ti-a zis ca este decat un chist si atat ? ce dimensiuni are ?
si au am avut un chist pe ovarul drept de 4,5 cm , am luat anticonc 2 luni dupa care s-a spart si am ramas cu unul mai mititel de 19 mm la dreptul si inca unul aproape la fel pe stangul
din pacate mie acum aceste chistulete imi fac probl k nu pot ramane insarcinata
vezi k la plafar exista extract de mladite de zmeur , este bun pt chist ovarian ...am luat si eu
parerea mea este sa te mai duci la un alt medic , sa faci ecografie transv ( asta daca nu ai facut ) si sa iei un tratament k sa nu ai probl mai tarziu
sanatate !