papilocondilom cu aspect de VAIN II
-
30 Nov 2007, 08:230 0in urma cu 4 luni am nascut o fetita.In timpul sarcinii miau aparut niste chisturi vaginale din care 3 mi lea scos imediat dupa nastere.Problema mea este ca la biopsie mia iesit ca as avea virusul Papilocondilom cu aspect de VAIN II care nu stiu exact ce este daca a mai primit cineva acest diagnostic sau stie ce este acest virus va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti pt ca momentan sant disperata am 25 de ani si mi sa spun ca ar putea fi cancer si nu ma gandesc decat la asta si la fetita mea
-
29 Apr 2008, 16:54Buna!Ma numesc Geanina si de 7 ani sunt in Spania,recent am facut o proba de Papanicolau si nu mi-a iesit bine.Daca ai primit vreo informatie in legatura cu acest virus te-as ruga sa-mi scrii.Eu astept rezultatul la ultima proba HPV,care determina gradul si riscul de cancer,am 33 de ani si 2 copii de 10 si respectiv 5.Deasemenea eu iti voi trimite toate informatiile pe care le voi obtine in legatura cu aceasta tema.De moment nu stiu nimic,rezultatul meu este f recent.Iti trimit un salut si nu te desanima,in momente de astea este foarte importanta starea de spirit.Se zice ca puterea se afla in mintea noastra!