dependenta de alcool
-
0 0sunt dependenta de alcool...daca cineva poate sa ma asculte pot sa spun mai multe...am zis ca pot sa scap singura dar vad ca nu pot...nu pot sa ma duc la o clinica de specialitate si nu stiu incotro s-o apuc...
-
Vrei sa scapi?
E o boala crunta sa stii!
Daca recunosti aici ,acum ,e ceva ...de neimaginat!
Exista solutii .Depinde doar de tine !
Si daca intradevar stii ce vrei ,consulta un medic psihiatru !
Daca vrei sa incerci singura/singur ,atunci la orice plafar intreaba de produse antialcool si incearca metode naturiste !
Eu cred ca e un prim pas !Mult noroc si sa ai putere! -
Frumos,ai dat dovada ca esti intre prietene..,si sinceritatea ta debordanta m-a fascinat,ma alatur intr-o privinta ..imi place sa mananc ..considera asta ca o "dependenta"..,trebuie sa intelegi ca nu esti singura, ca fiecare dintre noi avem "dependente"mai mult sau mai putin marturisite..sa dau sfaturi mi-e sila,atata timp cat nu ma pot sfatui pe mine,nu ma pot ajuta ..dar,exista ca intotdeauna un dar..Speranta!Poate maine va fi mai bine..succes!
-
Felicitari!A recunoaste este un prim pas,daca ai trecut de acesta sigur vei trece si de celalalt,care eu cred ca este ambitia.Gandeste pozitiv ,uitate in oglinda si realizeaza ca ai puterea sa treci peste acest pas.Nu uita ca aici esti intre prietene dispuse sa te asculte si sa fie alaturi de tine.Multumim ca ai incredere in noi.De fiecare data cand te simti singura sau fara sprijin te asteptam printre noi.Iti doresc multa ambitie si nu uita
aca treci peste acest hop nimeni si nimic nu te va mai impiedica sa obtii ce vrei tu de la viata.