regim pt stomac
-
28 Nov 2007, 19:470 0buna evelor stiti ce as putea sa mananc si eu am gastrita si nu prea pot sa mananc nimic fara sa ma doara stomacul
-
29 Nov 2007, 00:21Buna Argentina! Si eu tin regim pt stomac,insa la mine e putin mai grav.
Fara: carne grasa,condimente,bauturi carbogazoase,alcool, tigari, dulciuri, prajeli, citrice.
Eu mananc fiert,facut pe grill sau in cuptor.piept de pui,orez,cartofi,legume fierte...conopida,morcov,brocoli...pun putina sare in apa la fiert.branzica de vaci multa,lapte dulce(am inteles ca iaurtul nu e indicat!), peste, fructe.
Beau si mult ceai,in special de galbenele cand am arsuri si ma simt bine pt jum de ora
.O data la 2,3 zile beau si o cescuta de ceai de pelin...mai des nu ma tine.
Sunt convinsa ca fetele o sa iti spuna mai multe...o sa mai trag si eu cu ochiul pe topic. -
29 Nov 2007, 17:48multumesc pt sfaturi dupa ce am facut endoscopia dna doctora mi a spus ca nu am voie cruditati inclusiv fructe prajeli mezeluri carne grasa si tot ce fermenteaza stiam ca pot sa mananc piure dar am observat ca si el ma baloneaza asa ca nu stiu ce pot sa mai mananc cred cA O SA TRAIESC CU AER