!!!!

•  
    • 412 mesaje
    28 Nov 2007, 12:36
    0 0
    o sa fiu scurta . daca mi-a curs fff putin sange (mai maroniu asa) acum 2 zile ..si pe parcurs ,pana azi , tot asa f putin..se poate considera ca mi-a venit ?? Intreb pt ca am inceput sa iau antic din prima zi .oare am gresit ??
  •  
    • 1431 mesaje
    28 Nov 2007, 13:00
    0 0
    hm ...nu prea este normal sa iti curga asa putin sange , sigur era sange si nu era secretie inchisa la culoare ?ti-ai facut si un test de sarcina ?
    sau de obicei asa ai tu menstruatia ?
  •  
    • 412 mesaje
    28 Nov 2007, 13:33
    0 0
    da era un maroniu mai inchis cu influente mici de rosu asa e de fiec data la mine , imi curge fff putin asa dupa care in urm ore vine ce trb sa vina .. test de sarcina ????
  •  
    • 1431 mesaje
    28 Nov 2007, 13:45
    0 0
    da si la mine la fel , inainte sa imi vina imi curge o secretie mai inchisa dupa aia ''restul ''
    ziceam sa faci un test pt ca s-a intamplat sa ai ciclu peste sarcina , iar ciclul nu este unul normal ....te tine max 3 zile si este multa mai schimbat decat de obicei , asta nu inseamna ca esti insarcinata
    poti fi racita.....
  •  
    • 412 mesaje
    28 Nov 2007, 14:10
    0 0
    hmmm... sa stii ca am fost/sunt racita jos..dar am luat urinal si e bine...nu stiu... revin la intr .. oare e problema ca am luat antic ?
  •  
    • 2191 mesaje
    28 Nov 2007, 15:45
    0 0
    trebuia sa astepti sa ai o scurgere normala de menstruatie..nu,hop-top,cum ai avut ceva maroniu ai luat pastilele!
    acum,daca deja treaba e facuta,continua sa le iei normal..