sinuzita?

•  
    • 377 mesaje
    28 Nov 2007, 09:53
    0 0
    Am avut o raceala si am fost la doctorul de familie unde am facut un tratament(ma durea capul, fruntea)
    Acum iar a inceput sa ma doara capul,am senzatia de ochi obositi, nasul infundat.
    Stiti vreun remediu pt sinuzita , inhalatii?
  •  
    • 3036 mesaje
    28 Nov 2007, 12:27
    0 0
    spalaturi cu apa sarata.

- la o cana cu apa calduta pui o lingurita rasa de sare grunjoasa.
    - torni apa in causul palmei stangi, acoperi nara dreapta cu aratatorul drept, te apleci peste chiuveta si tragi apa adanc, pe nara stanga. eliberezi nara dreapta si sufli nasul in chiuveta.
    - tragi apa alternativ, cand pe nara stanga, cand pe cea dreapta, pana se termina apa din cana.
    - la sfarsit, te apleci mult in fata, ca sa iasa din sinusuri eventualii stropi de apa care au ramas acolo (oricum, nu e nicio problema daca nu iese toata apa).
    - dupa asta, nasul ar trebui sa inceapa sa curga, curatand sinusurile blocate. (nu dureaza mult - trebuie doar sa sufli nasul de cateva ori si gata)
    - e bine sa nu iesi afara, in frig, decat la minum 30 de minute dupa ce ai facut tehnica asta.

Dupa ce deprinzi aceasta tehnica, o sa o faci cu mare usurinta, intr-un minut-doua.

Practicata zilnic, in fiecare dimineata, timp de cateva saptamani (sau chiar luni, depinde de gravitatea sinuzitei), poate vindeca sinuzita complet. (atat eu, cat si alte cunostinte de-ale mele au scapat de sinuzita in felul asta)

Nu are contraindicatii. Hipertensivii trebuie doar sa aiba grija sa sufle bine apa sarata din nas.
  •  
    • 841 mesaje
    28 Nov 2007, 13:56
    0 0
    ooooooof daca stiam de asta inainte sa ma pacaleasca la doctor ca imi face spalaturi si cand colo mi-a facut punctii... uuuf
  •  
    • 412 mesaje
    28 Nov 2007, 14:14
    0 0
    te compatimesc ptr punctii ! si eu am avut probleme dar am zis clar : NU PUNCTII! bine .. la mine cred ca e altceva cu durerile de cap..