cat ma costa operatia?
-
26 Nov 2007, 16:440 0Fetelor, sunt in investigatii pt dureri in piept si dificultati in respiratie fara sa am astm (mi s-a confirmat ca activitatea pulmonara e normala)
ininte de a ajunge la cardiolog si la psihiatru (pt toate cauzele posibile) am fost trimisa si la ORList, care a zis ca trebuie musai in cateva luni sa ma operez de deviatie de sept.
Sunt asigurata- salariata si studenta- dar habar nu am daca trebuie oficial sa platesc ceva, pe langa ce s-ar da doctorului.
Ar fi la Spitalul Militar Central.
Nimeni in familia mea nu a avut operatii ca sa stiu cand si cat se da doctorului, cat oficial spitalului...
Ma ajuta cineva cu o idee? Va trebui sa dau eu personal ce voi da, nu se pune problema sa dea altcineva in locul meu... -
27 Nov 2007, 08:39afli toate aceste raspunsuri direct din spital in salonul unde te internezi,depinde de gradul medicului care te opereaza nu dispera nu este o operatie f. grea nu va costa mult dar cam dureroasa.multa sanatate
-
27 Nov 2007, 13:56inainte de a lua decizia legata de operatie, eu zic sa mai consulti cativa doctori ORL-isti, vezi daca si ei iti zic ca asta ar fi singura solutie si doar apoi faci operatia. Si sotului meu i s-a spus ca are deviatie de sept ce trebuie operata si de fapt avea sinuzita.
-
27 Nov 2007, 15:26Sa-ti raspund strict la intrebarea ta, daca esti asigurata, respectiv esti salariata si mai esti studenta, nu va trebui sa platesti nimic daca te vei opera intr-un spital de stat, respectiv spitalul militar. Nu-ti trtebuie decat adeverinta de salariat cu conturile unde angajatorul plateste asigurarile.Daca esti studenta la zii poti aduce adeverinta de la facultate.
Restul este la alegerea ta daca si cat vrei sa-i dai medicului.
Iti voi recomanda si un ORL-ist bun doamna dr Linaru, o gasesti la Spitalul de urgenta Floreasca. -
27 Nov 2007, 21:13teoretic nu te va costa nimic, practic o sa dai o caruta de bani spaga la doctor, anestezist, asistente... de asta mai bine incearca si la o clinica privata.