alcoolism - ajutooooor,va rog!
-
0 0Poate problema a mai fost dezbatuta nu am puterea sa caut in arhiva,asa ca va rog,ajutati-ma! Fratele meu in varsta de 29 ani are mari probleme cu alcoolul,bea zilnic,si de aici pleaca toate problemele lui si ale noastre implicit.Din cauza alcoolului si-a distrus 2 casnicii,acum e la a 3-a,din cauza alcoolului a ajuns la puscarie,alcoolul ii nenoroceste viata,dar el e inconstient.Nu recunoaste ca are o problema cu asta,dar bea mereu si devine agresiv.Ajutati-ma cu un sfat,daca exista ceva sa-i dau,dar fara stirea lui,pt ca nu accepta,poate a mai fost cineva in situatia asta.Ce sa fac/Sunt disperata.mama mea e ft bolnava,tot din cauza lui si a grijilor pe care si le face,eu am o familie,dar nu pot fi fericita,pt ca gandul imi fuge la el.Va multumesc si astept sfaturile voastre.
-
imi pare rau ca nu va pot ajuta foarte mult, dar macar veti sti ce aveti de facut. Pana cand nu va voi el sa scape de asta nu se poate face nimic, este posibil ca atat timp cat va impotriviti dv el sa vrea mai mult sa bea, din experienta familiala pot sa va spun ca primii pasi sunt sa-l faceti sa-si dea seama singur ca are o mare problema. Dupa aceea sa mearga la un dr. psiholog, care sigur il va putea ajuta, dar sa-l lasati sa mearga singur, asa va crede ca a fost decizia lui. Nu trebuie sa-l presati ci sa-i induceti sa se trateze, eventual sa cautati dv. un dr. psiholog sa-i cereti sa va ajute in acest sens, adica cum sa-l convingeti ca are nevoie de ajutor. Totul depinde si de cat timp are aceasta problema, sper ca mesajul meu sa va ajute intr-un fel.
-
Draga mea,
e foarte greu sa convingi un alcoolic
ca are o problema.Pentru ca nu recunosc, indiferent de situatie .Si aici ma refer la diverse ipostaze in care ajung !Am incercat si eu fel de fel de metode.Ma refer la discutii interminabile !Deci nu am ajuns la o concluzie! Sa pot macar sa aud ,,DA !am probleme ca beau !"Nuuuu!Nicidecum!
Pentru ca numai realizand problema cu alcoolul ,pot urma PASII!Altfel?/Sunt in continuare la fel si isi distrug viata tot asa.Exista produse naturiste ,ALCOOL PLANT,ALCOOL STOP ,ALCOOL PROTECTOR-picaturi ,nu stiu daca dau rezultate ,INCA.
Dar sunt produse din plante ,se pot administra fara acceptul alcoolicului,desi ar fi foarte indicat ca el sa fie de acord ,se pot pune chiar si in bautura.Incearca !Si sa dea Domnul ca de SARBATORI sa ai un frate asa cum trebuie sa fie ! -
Am citit si eu Asul verde si una dintre retete mi s-a parut mai simpla:timp de 2 zile ii dai incepand cu ora 9 dimineata din 3 in 3 ore 6 lingurite cu miere.Mai sunt si altele,dar necesita timp si cooperare din partea lui.Nu stiu cat este de eficienta,dar incearca.Am uitat sa-ti spun incepi cu ora 9 si termini la ora 24
-
Va multumesc frumos,fetelor pt sfaturi!Chiar acum am vorbit cu el la telefon si imi spune sa stau linistita ca nu are nici-o problema.Lenti,oare o merge ce mi-ai scris tu? Ma gandesc nu-i face rau asa multa miere odata?Totusi sunt sase lingurite odata luate de sase ori pe zi...Fetelor,voi ce ziceti,ar putea sa-i fie rau???
-
Dar o sa vrea sa ia atata miere?Nu are de ce sa ii faca rau daca e miere naturala .Eu am inceput sa am sperante cu picaturile despre care ti-am zis mai sus.Din ce ai spus , fratele te-a asigurat ca nu are nicio problema.Tipic bolii .De aceea cred ca nu prea o sa fie de acord sa urmeze tratament.O sa iti spun cand ma lamuresc daca au intradevar efect picaturile ,deocamdata am mari sperante.Sa auzim de bine!
-
m_63,nu o sa-i spun pentru ce este,o sa-i spun ca e pt stomac,pt ficat....ca este bine pt organism,nicidecum pentru problema lui.Daca reusesti inaintea mea,sa-mi spui,la mine mai dureaza ca nu este cu mine in localitate si trebuie sa ajung la tara si sa stau cu el,sa fiu sigura.Oricum daca obtin rezultate,te anunt.Te pup!
-
draga bubulina si eu ma confrunt cu o situatie similara,doar ca nu e vorba de alcool,ci de boala psihica.De un an nu ne mai intelegem cu mama am avut o si internata dar a fugit din spital...Eu te inteleg prea bine,stiu cum e sa stai cu gandul la el si la cum sa l ajuti.Din pacate nu stiu vreun leac dar iti urez bafta si incearca sa ti stapanesti nervii.pup