cum sa fac sa nu mai mananc ciocolata?:(

•  
    • 10 mesaje
    24 Nov 2007, 15:54
    0 0
    Mananc foarte multa ciocolata. Cand am mananc toata cata o am , indiferent de cantitati. Practic sport si duc o viata activa, nu am probleme cu greutatea, doar ca nu ma pot abtine ... stiti vreo metoda de a scapa de acest obicei prost?
  •  
    • 682 mesaje
    24 Nov 2007, 16:37
    0 0
    .
  •  
    • 1234 mesaje
    24 Nov 2007, 18:06
    0 0
    nu te afecteaza deocamdata. in timp se fac pietre la vezica biliara.
    nu stiu cum ai putea sa scapi de acest "obicei". poate sa iti gasesti altceva de rontzait, bomboane sau nu stiu ce altceva ai putea. sau sa nu iti mai cumperi, nu mai lua bani la tine pt ciocolata. necesita putina vointa,asta e.
  •  
    • 518 mesaje
    23 Ian 2008, 15:17
    0 0
    si eu mancam foarte multa ciocolata. la fel procedam, nu ma lasam pana nu o terminam pe toata. ma abtin sa o cumpar, si....nu mai am ce manca. la mine a functionat. si, intr-adevar, ajunsesem sa am probleme cu bila de la ciocolata. de cand nu mai mananc, nu ma mai doare. sper sa-mi tina Dumnezeu obiceiul.
  •  
    • 1122 mesaje
    23 Ian 2008, 16:30
    0 0
    si mie imi place ciocolata f mult dar stiu ca nu e asa bine sa mananc mereu. incerc sa ma abtin, zic ca nu e bine sa mai mananc, ca nu imi face bine, de cateva zile functioaneaza. sper sa fie bine si in continuare.
    incearca sa consumi fructe, sunt mult mai sanatoase.
  •  
    • 185 mesaje
    23 Ian 2008, 17:09
    0 0
    Un subiect care ma intereseaza si pe mine....Si eu mananc multa ciocolata...si asta zilnic.
    Multa ciocolata inseamna si 3 ciocolate pe zi. Ma abtin din rasputeri dar nu reusesc. Nu am probleme cu greutatea, fac sport zilnic si muncesc toata ziua, pana tarziu in noapte. In timpul zilei am vreo 3 reprize in care simt nevoia de cioco. Am incercat si eu sa nu mai cumpar asa de multa, insa tot eu sunt in paguba, caci pierd timp in ziua respectiva si alerg sa cumpar cioco...degeaba plec fara cioco la mine...tot ajung sa cumpar.
    Am incercat si cu fructe crude + fructe uscate in prima jumatate a zile...degeaba: mananc si fructe si cioco...La fel si cu batoane din alea de sportivi: mananc si din alea si cioco.
    Mi-e teama la naiba sa nu fac glicemia f mare...nu stiu ce sa mai zic....ma bate gandul sa merg la medic, poate imi da el vreo idee...
    Scuze ca am scris polologhie... ma duc sa mai bag o cioco
  •  
    • 1166 mesaje
    23 Ian 2008, 17:56
    0 0
    pai nu mai cumpara si tu...banuiesc ca nu te poti abtine sa nu mananci atunci cand o vezi dar abtinete de la cumparat. eu eram fixata cu coca-cola acum cativa ani..provoaca o adevarata dependenta...dar am renuntat efectiv sa mai cumpar...simteam ca mor la inceput...beam cate 4-5l de apa pe zi ca sa-mi treaca pofta...da' na...pana la urma am renuntat...ca daca nu o aveam langa mine...nu aveam cum sa beau
  •  
    • 331 mesaje
    23 Ian 2008, 18:05
    0 0
    Si eu am probleme cu ciocolata. Eu incerc sa mananc fructe, iaurt cu fructe, budinca sau fibrobar(toate dulci) ca sa nu mai am asa mare pofta de dulce. Merge treaba dar trebuie sa mentionez ca zilnic la cafea mananc 2buc de cioco cu lapte fara adaosuri si o data pe luna ma rasfat cu o portie de clatite cu finetti(preferatele mele).
    La fel pt diminuarea senzatiei de dulce e f bun cromul. Bafta!
  •  
    • 518 mesaje
    24 Ian 2008, 09:07
    0 0
    si eu de cateva zile nu am mai mancat ciocolata. am pus cateva kilograme in plus de sarbatori, pielea a capatat un aspec urat si vreau sa mai slabesc 3 kg. in vreo 5 zile am reusit sa scap de 2. dar cat sa-mi potolesc pofta de dulce am mancat un compot, fructe, am indulcit cafeaua. mai bine decat sa mananc o ciocolata, nu?
  •  
    • 9 mesaje
    25 Ian 2008, 22:14
    0 0
    Buna Ralu. Ca s-a nu mai mananci ciocolata nu mai cumpara daca nu ai in casa banuiesc ca nu o s-a mai mananci.
  •  
    • 175 mesaje
    25 Ian 2008, 23:20
    0 0
    N-am fost obsedata de ciocolata , dar am alte pacate culinare.Rezolvarea am gasit-o
    mancand fructe mai des si batoane cu cereale , am gasit unele slabe caloric.De 2 luni n-am mai mancat ciocolata si mi-e foarte bine asa.
    Trebuie sa te gandesti la ce alimente preferi si sa incepi inlocuiesti ciocolata
    cu ceva mai sanatos.
  •  
    • 13 mesaje
    26 Ian 2008, 18:59
    0 0
    Astazi a fost un reportaj pe reality zone despre o dependenta de ciocolata. in cazul ei, consumul era singura forma de protest la furie, temeri, etc. e o problema foarte grava. ce am retinut e ca primul pas e sa fie inlocuita ciocolata cu varianta amaruie (dark).
  •  
    • 331 mesaje
    26 Ian 2008, 20:40
    0 0
    denisa, ce batoane mananci????
  •  
    • 175 mesaje
    26 Ian 2008, 21:17
    0 0
    Noelia sunt de la Rommac din orez expandat
    , cateva seminte de floarea-soarelui si sirop de zaharuri.Le gasesc doar in Auchan
    6 batoane de 15 g la nici 4 Roni.Nu sunt foarte dulci , ceea ce imi displace la restul si satioase.Mananc si cate 2 pe zi si chiar am slabit in ultimul timp , e drept ca am grija la ce mananc.
  •  
    • 129 mesaje
    27 Ian 2008, 10:30
    0 0
    Din pacate,aceeasi poveste eu o traiesc cu cafeaua. Eu nu mananc ciocolata si dulciuri decat foarte rar,poate la 1-2 luni si atunci in cantitati mici,pentru ca nu imi plac.Cafeaua,in schimb.. La fiecare pauza la servici,hop o cafea(si e si a naibii de buna,ca din decembrie ne-au adus un expresor si iese o minunatie,cu spuma de lapte,yummy)Im aduc aminte ca intr-o zi a fost stricat.A fost de-a dreptul deprimant.
    Eu am sa incerc sa inlocuiesc cu ceaiuri(la Carturesti au niste sortimente foarte bune).
    Va pup si aveti grija de voi
  •  
    • 7364 mesaje
    27 Ian 2008, 11:44
    0 0
    pofta de cioco in particular (si de dulce in general) apare ca nevoie de organismului de a secreta endorfine 9hormonul fericirii)... acesta se mai secreta cand facem sex! deci, daca nu e sex, macar cioco sa fie. prima varianta esye totusi mai sanatoasa
  •  
    • 10816 mesaje
    27 Ian 2008, 15:05
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 331 mesaje
    27 Ian 2008, 22:05
    0 0
    Mersi frumos denisa dar nu am auzit de firma asta. Eu mai mananc fibrobar sau corny.
    Ancuta micuta, inafara de sex cum mai putem rezolva problema ca la mine e mai greu cu sexul...