despre anticonceptionale

•  
    • 4 mesaje
    24 Feb 2004, 16:37
    0 0
    Ce parere aveti despre anticonceptionale?Care ar fi periculoase pentru sanatate si care ar fi cele mai bune?
  •  
    • 361 mesaje
    24 Feb 2004, 22:53
    0 0
    Evelor, eu folosesc Marvelon, de 4 ani. La recomandarea medicului. Nu am efecte secundare majore, decat 2-3 zile de greata dimineata( pt ca le iau seara) cand incep o noua folie. In rest nu m-am ingrsat de ele, nu mi s-a umplut fata de cosuri, ba chiar mi s-a mai curatat, luminat. Se simte o crestrere usoara a sanilor.
    Nu mi s-a intamplat sa sangerez intre menstre. In aceste perioade, durerile care le aveam inainte s-au mai estompat, cantitatea de sange, ca si durata de zile s-au diminuat.
    Eu sunt multumita de el.
    Nu luati asa ceva dupa ureche, chiar daca prietena foloseste si ii prieste. Numai la sfatul si recomdarea unui medic.
  •  
    • 1101 mesaje
    25 Feb 2004, 09:45
    0 0
    vezi ca la topicul asta mai sunt vreo 10 subiecte legate de anticonceptionale!!!
  •  
    • 157 mesaje
    26 Feb 2004, 14:23
    0 0
    eu sunt contra si am mai spus-o! Impotriva medicamentelor, in general! Cu atat mai mult impotriva conceptionalelor, care stiu ca actioneaza hormonal.
  •  
    • 4 mesaje
    26 Feb 2004, 17:14
    0 0
    Eu am luat Marvelon timp de 4 luni si de atunci a inceput sa-mi vina ciclul o data la 2 luni.De aceea vreau sa le schimb pe Diane 35.Ce parere aveti?Am auzit ca sunt cele mai bune.Marvelonul imi dadea si stari de depresie si de nervi.
  •  
    • 4 mesaje
    26 Feb 2004, 17:15
    0 0
    Ce efecte secundare ai avut de la Diane 35,Victoria?
  •  
    • 361 mesaje
    26 Feb 2004, 17:16
    0 0
    Draga Carmella ai dreptate sa fii impotriva lor. Dar cand ele sunt singurele care iti rezolva problemele....atunci, eu sunt pentru. Sunt impotriva lor, cand sunt luate asa dupa ureche.
    Mie mi-au rezolvat problemele, aveam dureri mari, si sangerari considerabile.Imi venea neregulat.
    De cand le iau imi vine fix la 28 de zile, stiu si ziua saptamanii, nu mai am asa dureri, sangererile s-au mai diminuat.
    Dar daca nu exista astfel de probleme, cand le iei din auzite, sigur ca sunt impotriva.
  •  
    • 157 mesaje
    27 Feb 2004, 10:38
    0 0
    Ai dreptate, camelia, scuze, am fost putin egoista. Am vorbit din pct. meu de vedere. Eu nu am avut niciodata probleme cu menstruatia, iar la metoda contraceptiva am folosit steriletul.
    Dar, intr-adevar anticonceptionalele rezolva si alte probleme.
    Pupici si sa fiti sanatoase.
  •  
    • 361 mesaje
    27 Feb 2004, 19:31
    0 0
    Dar nu ai de ce sa-ti ceri scuze draga Carmella, stai linistita. E normal , dar absolut normal ca fiecare sa vb din punctul sau de vedere, doar fiecare filtram prin sita noastra, normal ca avem rezulate diferite, sau asemanatoare. Dar ai dreptate, sunt foarte periculoase, nici eu nu le-as recomnda asa doar ca sa-mi creasca sanii, sau sa-mi treaca cosurile. Insa Marvelonul are o cantitate mica de hormoni....mie nu mi-a facut probleme, e normal sa fiu de acord cu el.
    Cat despre sterilet, tu esti o norocoasa, am o cunostinta care nu l-a tolerat sub nici o forma, durerim sangerari mai abundente...dar difera de la persoana la persoana, de medic, de tipul de sterilet.
    Bafta si sa fim cu toate sanatoase.
  •  
    • 1222 mesaje
    27 Feb 2004, 20:53
    0 0
    pai m-am ingrasat 4 kilograme intr-o luna de la diane
  •  
    • 1222 mesaje
    27 Feb 2004, 20:53
    0 0
    `
  •  
    • 267 mesaje
    10 Mar 2004, 17:46
    0 0
  •  
    • 8 mesaje
    16 Mar 2004, 14:13
    0 0
    0
  •  
    • 831 mesaje
    16 Mar 2004, 16:00
    0 0
    Buna Evelor!Eu iau de vrei 4 ani Rigevidon si nu am avut absolut nici o problema. Mi-au fost recomandate de catre medic anticonceptionalele pt. a diminua durerile menstruale si a regla menstruatia. Eu incerc de ceva timp sa mai iau cateva kg. in plus (am slabit ceva mai mult in ultimul timp si cum nu-mi plac formele plate ,m-am gandit ca poate anticonceptionalele ma vor ajuta in aceasta problema...insa nu....daca e careva dintre voi care cunoaste o reteta pt. "pus" cateva kg. in plus la greutate,rog sa-mi scrie.
    Va urez la toate o primavara placuta!
  •  
    • 1222 mesaje
    16 Mar 2004, 23:33
    0 0
    `
  •  
    • 22 mesaje
    17 Mar 2004, 12:01
    0 0
    draga Kristinutza
    Spune-mi si mie, te rog frumos,daca am uitat sa iau prima tableta de mercilon in a 5 a zi a menstruatiei si am intarziat 2 zile ce trebuie sa fac?
    intrerup tratamentul luna asta sau iau de astazi chai daca am uitat sa le iau in primele 2 zile?
    Si cum iau: incerc sa le iau si pe cele 2 din urma sau incep de azi?
    Te rog, daca poti, raspunde-mi azi.
    Mentionez ca iau mercilon de 4 ani dar nu mi s-a mai intamplat sa uit.poate stie cineva ce trebuie sa fac
    merci
  •  
    • 831 mesaje
    17 Mar 2004, 14:42
    0 0
    reteta cu inghetata, ciocolata si mancare de la Mc Donalds o incerc in mod constant, insa nik. Mananc putin, dar des, si toti din jurul meu se mira cum de pot sa mananc atatea dulciuri fara sa-mi fie teama ca ma ingras!!! Da' unde n-ar da Domnul sa ma ingrasAm auzit ceva de Viplex-pastile ca ar fi bune, stii ceva in sensul asta? Va pup!
  •  
    • 1101 mesaje
    17 Mar 2004, 14:49
    0 0
    pt alice, le incepi chiar dc ai 2 zile intarziere; o sa iti vina cu 2 zile mai tarziu!
  •  
    • 1101 mesaje
    17 Mar 2004, 14:52
    0 0
    dublura!
  •  
    • 22 mesaje
    17 Mar 2004, 15:15
    0 0
    da, multumesc!
    dublura pt. siguranta .
    merci mult inca o data.