~ceva destul de jenant~

•  
    • 412 mesaje
    22 Nov 2007, 22:49
    0 1
    Buna fetelor..intr-un final m-am decis sa va scriu voua! Sunt scarbita de personalul medical de la ginecologie...precum si de doctorita ! Sa povestesc de la inceput... am prbl cu menstruatia...imi vine ba de 2 ori intr-o luna ba o data la 2 luni si nu e deloc placut.Am facut si tratament pentru chist 3 luni-Microgynon ,a fost ok..dar dupa ce am lasat pastilele iar problema cu menstruatia! Am fost de mai multe ori la control la ginec si urma sa fac analizele , sa ma duc cu ele la doctorita sa imi dea pastile pt reglare..pastile pe care sa le pot lua o perioada mai mare.Bun..am facut analizele si vin la doctor ... am fost atat de ignorata ... atat de umilita m-am simtit ... Am umblat prin tot spitalul ca sa o gasesc pe doctorita... iar asistenta dansei mai ca si-a batut joc de mine..vazandu-ma la ginec ..la 17 ani.. ce credea? ca ma duc sa avortez sau mai stiu eu ce?ca sunt o fata de ultima speta..?repet..sunt scarbita ! Am plans dupa ce am ajuns acasa cred ca o ora incontinuu ... pentru ca imi doream sa ma consulte doamna doctor ... si aici va cer voua ajutorul si va intreb oare ce am... ma doare jos ceva ..ca si cum as avea un cos ..presupun doar..nu am nimic in exterior ... si am niste secretii diferite ca de obicei...si miroase diferit...in ultimele 3-4 zile m-a "durut" mai putin ...imi este foarte frica sa nu am ceva ..nu se pune problema de prietenul meu,suntem de 2 ani impreuna ,am incredere in el si ne intelegem foarte bine !
    Multumesc mult ptr rabdare ca ati citit toata povestea mea...si niste sfaturi ar fi mai mult decat binevenite !
  •  
    • 142 mesaje
    22 Nov 2007, 23:07
    0 0
    da asa esti tratat in spitalele din tara asta.oricum chiar daca te consulta raspunsul era tot evaziv nu te asculta nimeni si nu te baga in seama .i-ti dau un sfat dute intr-o clinica particulara pt. consultatie acolo esti tratata omeneste ( TAXA PT. CONSULTATIE ESTE 40-50 RON) iar referitor la problema ta poate fi o salpingita ( anexita) o inflamatie a trompelor sau BIP(BOALA INF. PELVINA) cred ca cel mai bine trebuie sa consulti un ginecolog ( nu unu din spital pt. ca ori e prea ocupat ori lipsa de interes ) multa sanatate astept vesti sper bune
  •  
    • 412 mesaje
    22 Nov 2007, 23:11
    0 0
    mersi mult de tot ..sper sa ma descurc .. pana una alta asteptam o parere despre cam ce as putea avea..si dak as putea sa ma tratez acasa.
    ma bucur ca mi-ai raspuns frumos...mi-era frica sa nu fiu tratata cu aceeasi ignoranta...
  •  
    • 412 mesaje
    22 Nov 2007, 23:21
    0 0
    chiar acum am gasit niste informatii pe internet ce ma ingrozesc.. !
  •  
    • 2894 mesaje
    22 Nov 2007, 23:23
    0 0
    cauta pe net numarul de tel al dr-ului Celus Tarpan, e un super om si un super doctor. daca nu vrei sa mergi la spital, are si o clinica particulara vis-a-vis de mall-ul din vitan.
  •  
    • 1015 mesaje
    22 Nov 2007, 23:43
    0 0
    URGENT! Du-te la dermatolog si sa-ti ia o lama pt analize. Pana ai rezultatul renunta la orice contact sexual si ingiena intima maxima, 3 - 4 ori pe zi.
  •  
    • 3713 mesaje
    23 Nov 2007, 00:04
    0 0
    la ginecolog mival.. la ginecolog!
  •  
    • 17 mesaje
    23 Nov 2007, 00:22
    0 0
    draga mea si eu m-am confruntat cu o problema ca a ta,si mie nu-mi prea place sa merg la ginecolog,cu toate ca traiesc in germania,am citit pe net de ovulele cervugid,vreau sa presupun ca aici nu se gasesc.Mie mile-a trimit din romania,si m-au ajutat foarte mult,Daca vrei poti sa incerci.MULTA SANATATE
  •  
    • 17 mesaje
    23 Nov 2007, 00:22
    0 0
    aaaa,ai un nume foarte frumos...........e nume persan
  •  
    • 412 mesaje
    23 Nov 2007, 03:01
    0 0
    va multumesc mult de sfaturi , as vrea sa incerc acele ovule ...imed ma uit pe google sa vad dak pot avea efecte secundare...
    de fapt numele meu e Sorina, si da , sunt f mandra ca ma numesc asa:*
  •  
    • 84 mesaje
    23 Nov 2007, 08:57
    0 0
    daca vrei un medic bun e o doamna doctor care e fff draguta si in niciun caz nu te-ar trata cu indiferenta
    e f draguta si blanda si e si un doctor priceput
    ara cabinet particular la sebastian insa e aglomerata si te va programa in 2 sapt cel devreme , poate ai noroc ca eu am avut in sensul ca am sunat luni si m-a programat joi pt ca i se anulase o programare
    o cheama mihalache florina, iar consultatiile nu sunt scumpe au am dat 150 ron pe control ecografie test papanicolau si secretii
  •  
    • 381 mesaje
    23 Nov 2007, 09:16
    1 0
    Nu stiu cand veti invata odata ca FEMEILE ginecolog sunt cele mai perverse si mai rele!!!

Majoritatea sunt asa!
    Du-te, draga la un barbat, ca e mai atent!
  •  
    • 412 mesaje
    23 Nov 2007, 12:11
    0 0
    fetelor as vrea sa stiti ca nu sunt din Bucuresti ... sunt intr-un mic orasel de prin Vale ...
  •  
    • 84 mesaje
    23 Nov 2007, 18:51
    0 0
    anda, unele dintre noi nu se simt tocmai bine cand un barbat se zgaieste in ... lor, asa ca preferam sa ne ducem la femei ginecoloage, asa ca lasa sa aleaga fiecare unde vrea sa merga ca de unde, avem alege...
  •  
    • 369 mesaje
    23 Nov 2007, 19:48
    0 0
    subscriu la faza cu barbatii ginecologi, pur si simplu sunt mai buni in ceea ce fac!!! am avut o pb odata si am mers la un consult..erau 4-5 VACI in cabinet...vreo 2 fumau!!! si una m-a intrebat ironic: cati ani ai, dreaaga? i-am raspuns frumos: 24!! pt faptul ca am o fatza mai de copil nu meritam sa fiu tratata fix cum a fost tratata soraya...
    la urmatorul control mi se promisese de catre "mandra si draga" de doctora un ecograf... s-a uitat 2 minute la mine in timp ce doua VACI fumau si se uitau la HBO apoi a plecat pur si simplu...nici vb de ecograf...si cand ma gandesc ca aceasta doctora era o cunostinta... si nu e singura de genul...o alta din orasul meu daca nu ai o pb cu adevarat grava pt care sa-ti ia bani seriosi te trimite acasa... si am mai auzit cazuri de femei doctoritze de genul asta...

dupa incidentele cu doctoritza cea priceputa am mers la un doctor care mi-a vb frumos si mi-a explicat clar cum stau lucrurile...peste o vreme am fost internata la ginecologie..un doctor extraordinar...nu am dat spaga!! nici un leu!! am dat doar o adeverinta, eram studenta atunci.. ma vizita si vorbea frumos si am plecat cu adevarat sanatoasa de-acolo, n-am mai avut pb de atunci...adica de un an si vreo 8 luni...
  •  
    • 1906 mesaje
    23 Nov 2007, 19:51
    0 0
    subscriu la faza cu medicul ginecolog barbat. eu nu m-as simti deloc confortabil cu un doctor femeie.
  •  
    • 412 mesaje
    23 Nov 2007, 20:42
    0 0
    imi pare rau ca a trebuit sa dai si tu peste asemenea fiinte... pur si simplu e ..revoltator !!!
    apropo de acele ovule...a mai luat cineva ?oare este vreo prbl dak le iau fara prescriptie medicala??
  •  
    • 326 mesaje
    23 Nov 2007, 22:33
    0 0
    Evident ca poate fi o problema faptul ca iei medicamente "dupa ureche".
    Mergi la un alt medic, eventual la un cabinet privat- nu este atat de scump. Medicul trebuie sa-ti faca un control si eventual sa ia o lama pentru analize apoi sa iti puna un diagnostic.
    Daca iei ovulele doar pentru ca asa ai auzit tu e posibil sa modifici simptomele si apoi doctorul sa greseasca diagnosticul din aceasta cauza.
    Inca o data, mergi la medic!
    Fara suparare, petru cea care a recomandat ovulele: NU ii faci un bine ci dimpotriva.
  •  
    • 326 mesaje
    23 Nov 2007, 22:34
    0 0
    Ah... inca ceva: Nu este deloc jenant. Pur si simplu ai o problema de sanatae pe care medicul TREBUIE sa o rezolve ca doar de-aia este platit!!!
  •  
    • 2439 mesaje
    24 Nov 2007, 13:04
    0 0
    Da...da la barbatzi, dr barbatzi!