masele de minte

•  
    • 725 mesaje
    24 Feb 2004, 11:59
    0 0
    Fetelor sunt disperata. Cat de dureroase sunt extractiile la maselele de minte.Eu am o experienta destul de urata cu un molar care a trebuit sa mi-l scoata si m-a chinuit foarte tare.Asta s-a intamplat ani de zile in urma, ca multumesc celui de Sus am o dantura destul de sanatoasa.
    Astept incurajari, maine am programare.

A
  •  
    • 1101 mesaje
    24 Feb 2004, 14:00
    0 0
    scuze, dar nu o sa fie o incurajare...doare ca dracu ...
    sper sa ai doctor bun!!!

Multa bafta!
  •  
    • 85 mesaje
    24 Feb 2004, 14:29
    0 0
    Eu mi-am scos o masea de minte si m-a durut doar anestezia .La anestezie am reactionat cam urat pentru ca am inceput sa vad crucis,iar ochii erau la fel (la propriu)dar am trecut cu brio peste !!!Si o sa-ti mai pulseze dupa ce o scoate,dar nu foarte tare.
    Bafta maine!
  •  
    • 725 mesaje
    25 Feb 2004, 14:03
    0 0
    Fetelor va multumesc amandurora. Sper sa trec peste cu bine si poate una macar o va trata, altfel m-a vazut cel de Sus.
    Pupici,
    Adriana
  •  
    • 174 mesaje
    25 Feb 2004, 15:07
    0 0
    Eu am avut anul trecut o experienta de cosmar cu extrasul unei masele de minte.Iesise f putin in afara si se cariase.A inceput sa ma doara...de nu mai puteam sa dorm noaptea.Pana la urma mi-am luat inima in dinti si m-am dus la stomatolog.D-na dr mi-a zis ca e f greu de scos pt ca avea radacinile incovoiate...si ca s-ar putea sa ma chinuie...dar nu-mi inchipuiam ca o sa doara atat de tare.Si fi-ar sa fie...nu-si facea nici anestezia efectul prea bine..si a fost nevoita sa-mi faca 4 injectii.Cand am iesit de acolo...din cauza durerii si din cauza anesteziei..eram mai mult moarta decat vie.Am lesinat de 2 ori in ziua aia...dar cred ca mai mult din cauza dozei f mari de anestezic.Nu-mi doresc sincer sa mai trec printr-o astfel de experienta...Ma ia groaza pt ca mai am alte 2 masele de minte...si stau cu teama sa nu fiu nevoita sa le mai scot si pe ele.
  •  
    • 725 mesaje
    26 Feb 2004, 09:57
    0 0
    Ca o incurajare pentru tine: maselele de minte de jos sunt groaznice, cele superioare ies usor. Cazul meu e cel fericit: ieri mi-a scos una, cealalta luni. Sigur ca simteam cum trage, parca ar fi fost de 1kg.Dar a iesit relativ usor in trei timpi.Nu aveam habar ca exista diferente intre ele, am ramas "spagat" cand mi-a zis o.k. le scoatem pe amandoua? Iar dupa extractie si cand a trecut anestezia simteam o usoara mancarime, cand toata lumea zicea ca tre sa doara. Sigur si medicul meu e bun sa nu zic foarte bun.
    Una peste alta am scapat de jumatate de problema.
    Pupici,
    Adriana
  •  
    • 174 mesaje
    26 Feb 2004, 11:52
    0 0
    Maseaua de minte pe care mi-am extras-o anul trecut a fost de jos.Fir-ar sa fie..m-au chinuit maselele astea de minte..mai mult ca orice alt dinte.
    Cand au inceput sa-mi iasa...ma durea locul respectiv..si mi-au deplasat dintii sa-si faca loc sa iasa.Natura asta cred ca a vrut sa ne complice si mai mult existenta cu maselele astea.
  •  
    • 18 mesaje
    27 Feb 2004, 09:15
    0 0
    asa e
    E greu de scos o masea de minte.
    Si eu am avut experienta asta , in decembrie anul trecut , in Pitesti ( eram in vacanta), si m-a dus prietena mea la un doctor ( undeva pe o strada cu nume curios - Exercitiu ??)
    Eu aveam doua masele de minte cu probleme : pe una a salvat-o doctorul, dar la a doua m-a chinuit de n-am sa uit toata viata . Si dupa ce ca i-am dat maseaua i-am mai dat si bani,......
  •  
    • 174 mesaje
    27 Feb 2004, 09:24
    0 0
    Buna.Si eu sunt din Pitesti si stau chiar pe strada cu nume curios-Exercitiu.
    Si maseaua de minte mi-am scos-o la o doctorita-tot pe exercitiu.Tu la cine ti-ai scos-o?La Stuparu?(ai zis ca i-ai dat o gramada de bani-si Stuparu asta este un sarlatan care face jaf la drumul mare)
  •  
    • 18 mesaje
    27 Feb 2004, 09:31
    0 0
    era un doctor - mai tinar cam 30 - 33 de ani - destul de amabil si cooperant - nu i-am dat chiar multi bani.....parca 150 mii pentru extractie ( tratamentul la cealalta a fost ceva mai mult)
  •  
    • 174 mesaje
    27 Feb 2004, 09:33
    0 0
    O fi Pascu.Are cabinetul intr-un bloc la parter,la intersectia a 2 stazi?Sotul meu se duce la asta..pe mine nu ma lasa...cica e prea tanar si prea afemeiat pt mine
  •  
    • 18 mesaje
    27 Feb 2004, 09:38
    0 0
    e cam tinar - intr-adevar. Si pare destul de afemeiat. Din cite mi-a zis o prietena de -a mea , e divortat de vreun an si jumatate - si are o fetita. Dar nu prea e asa de seducator ca sa-i fie frica unui sot ...... - dar putina gelozie nu strica intr-o casnicie...