leziune col
-
0 0Dragele mele,
stiu ca probabil subiectul s-a mai discutat pe aici, dar cu toate astea vreau sa aflu si pareri mai recente. Am fost la controlul anual si mi s-a spus ca am o mica rana pe col. Doctorul la care am fost mi-a dat Poyginax si a spus sa nu-mi fac probleme ca cel mai probabil va trece. Totodata astept rezultatul la Papanicolau. Pt linistea mea am zis sa merg si la alt medic care mi-a confirmat diagnosticul dar a zis ca el face cauterizare fara alte discutii sau tratamente ca asta e singura solutie.
Am cautat si pe net, unde parerile sunt impartite. Dintre cele care ati trecut prin asa ceva, vreau sa aud si parerea voastra pentru ca sunt destul de speriata. Si la firea mea, un pic impulsiva, mi-e sa nu ma reped la cauterizare cand, cu un pic de rabdare s-ar putea vindeca. Va pup si va multumesc anticipat. Anusca -
Anusca, si eu am trecut prin ce treci tu, numai ca la mine a fost mai veche rana. Mi s-a propus cauterizarea. Am cautat pe toate forumurile pareri despre cautarizare. Pana la urma am descoperit ovulele CERVUGID in formula AS, am citit despre ele si pe forum, am intrebat si medicul ginecolog, dar era sceptic in privinta tratamentului si mi-a spus sa-l continui pe cel recomandat de el, insa dupa ce am terminat tratamentul indicat am inceput 3 luni tratamentul cu cervugid, exact asa cum scrie in prospect. Pot spune ca la sfarsitul celor 3 luni nu mai era nici urma de rana pe col. Uneori e bine sa decizi tu ce e mai bine pentru tine, tu stii mai bine cum iti raspunde organismul la tratament. Iti doresc sanatate multa!
-
Iti multumesc tare mult. Eu m-am speriat ingrozitor pt ca in 29 de ani nu am avut niciun fel de probleme si mai ales cand am vazut cat de impartite sunt opiniile. Mi-am notat numele medicamentului si am sa spun doctorului meu de el in cazul in care Polygynaxul nu are efecte. Deocamdata nu cred ca voi merge pe cauterizare. Sanatete si pupici la toate.
-
Draga mea,
Ma grabesc sa-ti raspund. Nu am primit inca rezultatul la Papanicolau, numai sapt viitoare. Polygynax mai am de luat 7 ovule si apoi merg la un nou control. Daca nu vor avea rezultat voi discuta cu doctorul despre Cervugid despre care am auzit ca sunt f. bune. Esential e insa rez la Papanicolau trebuie sa iasa II ca sa sti ca esti ok. Deja la 3 e un semnal de alarma.
Eu consider acum, dupa sute de discutii ca exista doctori si doctori si doctori si e pacat ca unii se reped sa bage niste bani in buzunar. Am vorbit si cu o prietena din strainatate. Se fac mai intai teste complete analize, se dau tratamente se monitorizeaza starea si evolutia se fac din nou teste si apoi se trece la cauterizare daca e cazul. Din pacate la noi cei mai multi se grabesc sa te arda si sa-si umple buzunarele. Snatate multa iti doresc si te tin la curent. Gandeste pozitiv si roaga-te , ai sa vezi ca totul va fi bine. Pup