Ajutooooooor!!!

•  
    • 351 mesaje
    20 Nov 2007, 19:07
    0 0
    Fetelor,sunt disperata!Acum un an am avut hemoragii prelungite.Mi s-a dat tratament hormonal,dar am preferat sa nu-l fac si am optat pentru metoda radicala.Chiuretajul biopsic.Acum sangerez de 10 zile.Azi a fost cumplit.Ajutati-ma!Chiuretaj nu mai fac ,ce altceva stiti ca as putea face?
    Sunt disperata,imi vine iubitul din SUA.
    Va rog,...
  •  
    • 348 mesaje
    20 Nov 2007, 19:18
    0 0
    Se spune ca vitamina K opreste hemoragia.
    Dar du-te neaparat la dr.
    Nu te lasa
  •  
    • 844 mesaje
    20 Nov 2007, 20:28
    0 0
    imi pare rau sa te dezamagesc,matusa mea a avut aceeasi problema anul trecut, de sarbatori cand a fost diagnosticata in cele din urma cu uter fibromatos (habar nu aveau ce are)
    prima data a sangerat pe 6 decembrie de ziua mea si a iesit din spital pe 3 ianuarie
    itre timp a fost internata, vitamina k ....externata, dupa 2 zile iar sangera ...spital...si tot asa
    dupa craciun i s-a facut chiuretaj si pe 3 ianuarie a iesit din spital, a stat linistita si nu a mai avut probleme!
    Asa ca consulta si un alt medic (noi asa am facut, de fapt au venit toti medicii din maternitate ca nu stia numeni cum sa opreasca hemoragia ) si chiuretajul a fost ultima optiune dar si cea mai buna!
    multa sanatate iti doresc!
  •  
    • 162 mesaje
    20 Nov 2007, 21:11
    0 0
    Du-te de urgenta la ginecolog.
  •  
    • 13910 mesaje
    21 Nov 2007, 01:15
    0 0
    draga...iubitului din usa, de ce nu ai luat tratamentul hormonal? (nu inteleg de ce ai facut acel chiuretaj??? ma rog, nu ai dat detalii, asta e), acum ai iar hemoragie? pai nu crezi ca este normal? premenopauza iti zice ceva? menopauza?
    (dragamea, sper sa nu ai probleme grave, dar daca medicul ti-a dat tratament hormonal o stii el ceva, nu? eu un ciclu am avut lipsa si m-am dus repede la el si tot asa "m-a tratat" cu hormonal, na...asta este virsta!)

sanatate!
  •  
    • 1934 mesaje
    21 Nov 2007, 08:15
    0 0
    mai bine te-ai duce la doctor sa-ti dea tratamentul. hemoragia se opreste intr-o zi cel mult doua.
    cel mai bine este un consult, s-ar putea sa ai un fibrom sau doar niste chisturi care se rezorb in urma tratamentului
  •  
    • 7 mesaje
    21 Nov 2007, 20:44
    0 0
    Te pot ajuta.Lasa-mi,te rog un telefon.Este un preparat special.
  •  
    • 142 mesaje
    21 Nov 2007, 23:25
    0 0
    cred ca este cazul sa mergi la medic pt. ca dupa atitea zile de hemoragie intervine deshidratarea ,pierderi de electroliti si altele .cred ca trebuia urmat tratamentul hormonal pt. a preveni aparitia unor complicatii( fibromatoza , chist etc.) daca medicul a prescris de ce te opui ?consulta si un alt medic
  •  
    • 351 mesaje
    22 Nov 2007, 15:56
    0 0
    Buna din nou!
    Am uitat sa va spun.Tratamentul hormonal nu mi-e permis de chirurg.Am tromboflebita.Am de ales.Daca aleg moartea sub forma de hemoragie sau aceea cu cheaguri(trombi).Vad negru.Stiu ca a face chiuretaj nu este o solutie anuala.Prietena mea,doctor anestezist,mi-a zis ca daca mai fac unul am o problema la cap.
    Din aceasta dilema nu pot iesi.
    Mi-e frica,fetelor!
  •  
    • 142 mesaje
    22 Nov 2007, 22:30
    0 0
    draga mea problema ta e mai grava decit im-i imaginam ,ori ai tromboza ori hemoragie .cred ca trebuie sa consulti un internist si apoi un ginecolog pentru a vedea exact unde e problema
    o intrebare ai prescris vrun medicament anticoagulant? poate de aici e problema .
  •  
    • 91 mesaje
    26 Nov 2007, 17:31
    0 0
    daca faci cumva tratament pt tromboflebita cu SINTROM fii sigura ca de la ala ai hemoragie