anticonceptionale+fumat
-
0 0Buan fetele!Am auzit k fumatul in exces(eu fumes aproape un pachet pe zi) si anticonceptionalele nu se impaca foarte bine.Care sunt riscurile?..intelesesem de la cineva k este posibil sa ramai sterila...nu radeti de mine..asa am auzit si a cam intrat frica in mine...shtie careva ceva?
-
Sterila nu cred ca ramai, nu stiu de unde aceasta idee. Dar au repercusiuni asupra echilibrului hormonal si nu in ultimul rand poti avea probleme cu tensiunea. Eu m-am trezit cu tensiunea mare, dupa cativa ani de anticonceptionale. Medicului nu i-a dat prin cap ca ar putea fi de la anticonceptionale, insa eu am renuntat la ele si tensiunea mea a revenit la normal. Probabil ca o contributie a avut si faptul ca sunt fumatoare inraita
-
Nu se pupa deloc;pe termen lung risti atac cerebral vascular ,infarct si altele.Pe mine m-a speriat un doctor si chiar am renuntat la ele dupa vreo 6 ani,mai sunt si alte metode.Ar fi ok daca poti reduce pana la 8 tigari/zi maxim 10 (10 inseamna deja mult).
Dupa 35 de ani se interzice administrarea de anticonceptionale la fumatoare;pana in 35 nu este recomandata... -
Mersi frumos pt. raspunsuri da acum al alte belele pe cap...In urma ultimului control ginecologic mi s-a spus ca am ovare polichistice si ca nu pot ramane insarcinata decat in urma unei operatii de decorticare a ovarelor.Acum astept cu sufletul la gura sa mai ma duc si la un alt medic sa vad ce-mi spune...