pastile slabit
-
0 0buna evelor,
ma puteti ajuta si pe mine cu parerea voastra despre pastilele de slabit, daca ati folosit ce ati folosit si daca ati avut vreun rezultat????
ce parere aveti de suplesse de la vitacare???? La folosit cineva???
mersic -
Nici o pastila de slabit nu este eficienta. Indiferent de pastilele pe care le folosesti, absolut toate, deregleaza organismul in alta parte. Nu sunt sanatoase. Cel mai bine ar fi sa tii o dieta adaptata organismului tau. Nu poti slabi brusc. Daca slabesti brusc vei avea probleme grave de sanatate. Stiu ca cele mai bune rezultate le da regimul disociat, asta daca nu ai vreo problema de sanatate. Poti slabi brusc mancand 5 zile orez fiert in apa fara sare, fara zahar,fara...adica nici un adaos. Dar trebuie sa bei si lichide, adica ceai. Acum depinde de organismul tau. Sau poti tine 2 saptamani un regim strict: nu ai voie nimic de origine animala, adica nici oua si nici lapte sau branza ci numai legume fierte dar totul fara sare. Si ceai. La retetele astea trebuie sa tii cont de organismul tau. Nu ai dat nici un amanunt, daca ai vreo problema de sanatate, cate kg ai, etc. Sau un regim care il tin culturistii pentru scaderea grasimilor din corp si favorizarea dezvoltarii masei musculare: banane si branza dulce. In fiecare zi acelasi lucru timp de 3 saptamani. Deci...ar trebui sa dai mai multe amanunte...Eu regimurile astea le-am incercat, dau rezultate, dar eu nu am nici o problema de sanatate, asa ca...vezi tu...
-
Adica mananci ori numai banane ori numai branza dulce, ori amandoua odata! Cum vrei, dar sa nu uiti de lichide. Este greu, in primele 2-3 zile mananci mai mult, dar pe urma ti se acreste numai daca le vezi. Eu, subliniez, nu am nici o problema de sanatate. Am baut ceaiuri, sucuri naturale, apa si cafea. Ca eu consum cafea in cantitati mari si mai si fumez. Asa ca de-aia am zis, nu sunt doua persoane la fel din punct de vedere al organismului. La fel se intampla si cu regimul cu legume fierte fara sare si fara nimic de origine animala. In primele 2 zile mananci mai mult, ca iti e foame, dar pe urma cantitatea se micsoreaza, pentru ca pur si simplu ti se scarbeste. Vezi tu pe care il alegi, daca alegi vreunul. Oricum iti doresc sa ai vointa. Numai bine.