Nush ce am!
-
18 Nov 2007, 19:130 0Am deja aprox. o saptamana de cand nu mi-a venit, se exclude o sarcina (mi-am facut chiar si un test)... nu am mai patit niciodata asa ceva... sa-mi intarzie asa mult! Ce ar putea fi?
-
18 Nov 2007, 20:26cand ai facut ultima data un control ginecologic?ti-a mai intarziat vreodata? poti avea vreun chist ovarian,o dereglare hormonala...o sarcina nedetectata de test....mergi la ginecolog...
-
19 Nov 2007, 13:19Buna
cum ti-a zis si Cris du-te fugutza la un medic
Asa am patit si eu acum 2 ani , prima data mi-a intarziat ciclu si am facut un test care a iesit negativ si am descoperit anul asta ca am chist ovarian de 4,5 cm
Nu vreau sa te sperii ... cel mai bun sfat il poti obtine de la un medic
Sanatate ! -
19 Nov 2007, 17:24Ai facut vreun tratament de la ultimul ciclu incoa sau ai schimbat cumva clima?
-
19 Nov 2007, 17:28Eu de 3 luni nu mai am menstruatie, nu sunt gravida, am fost la doctor si am facut testul....
Papanicolau a iesit bine...
Imi spunea ca trebuie sa-mi faca niste injectii ca sa mi-l provoace;
O alta cauza la mine s-ar putea sa fie si un anticonceptional injectabil pe care l-am facut, dar nu se stie cu siguranta; -
19 Nov 2007, 18:19O sg. data am mai patit sa nu-mi vina la termen...acum vreo 3 ani, dar schimbasem clima!
-
20 Nov 2007, 10:01intarzierea chiar absenta mentruatiei se poate intampla si pe fondul unui stres/unei suparari puternice
vestea buna este ca iti revii la normal dupa trecerea perioadei de tensiune mentala sau emotionala