DESPRE FIBRON
-
0 0BUNA EU SUNT ARGENTINA SUNT NOUA PE AICI SI AM NEVOIE DE SFATURI ACUM 2 ZILE AM AFLAT CA AM UN FIBROM DE 2CM SI IMI ESTE FOARTE FRICA IMI POATE SPUNE CINEVA CE POT SA FAC VA ROG FRUMOS
-
Salut Argentina.sint Carmennnn si eu tot noua.Presupun ca este vb.de fibron uterin.In primul rind respecta indicatiile medicului.Am avut si eu acum 3 ani cu diametru de 7 cm.Multumind lui Dumnezeu si unei doamne doctor ,deosebite,am scapat si de fibrom si de operatie .Daca vrei mai multe lamuriri scrie-mi pe carmennnn@eva.ro
Multa sanatate si curaj -
Salut draga Argentina.Sper ca acum esti mai bine.Dupa ce afli diagnosticul complet o sa-ti spun totul.Stii de ce nu acum?Ca sa fii sigura de diagnostic.investigatiile medicale la mine au fost aproape insuportabile.Calposcopia s.a.Eu nu am avut nici un chiuretaj si nu stiam cu ce se maninca...Ai hemoragii abundente?Daca da in timpul ciclului bea de 3 ori pr zi ceai de cretisoara.Dupa termminarea ciclului poti incepe tratamentul naturist ,pe care l-am urmat si eu (din Formula As)Se fierbe dintr-un l de apa si o lingura mare de pelin un ceai concentrat .Il fierbi pina ramine cam 300 ml.Il lasi la racit,cam 40-45 grade.Intr-un alt vas fierbi un l.de apa pina ramine cam 300mlFiltrezi ceaiul in al 3-lea vas si torni in ea si apa fiarta adaugi o lingurita de tinctura de echinacea si una de galbenele.Faci spalaturi vaginale in fiecare seara timp de 3 sapt.dupa ciclul urmator te duci la medic si vei constata diferenta.Este o reteta homeopata.Pe linga acest tratament am urmat si un tratament,nu medicamentos ci cu vitamine si suplimenti dar pentru asta este nevoie de diagnostic precis Ne mai auzim.Multa sanatate si toate cele bune.Am uitat sa te intreb daca ai copii si o viata sexuala normala?
-
buna carmennnn aseara mia venit menstruatia astept sa treaca si apoi ma duc la doctor eu am facut decat ecograf sincera sa fiu nu ma asteptam sa am asa ceva .nu ti am scris am 27 ani si am 2 copii unu are 7 ani iar cel mic 3 si 6 luni in privinta vieti sexuale nu am probleme chiar ne intelegem foarte bine . de ce are cumva vreo legatura sincera sa fiu nici nu stiu de la ce sa format pt ca nu am nici un chiuretaj dar de cand am nascut pe cel mic nu am mai trcut pe la ginecologie iti multumesc mult pt sfaturi o sa le urmez si eu ca nu vreau sa ajung la operatie
-
Buna ziua Argentina
Si eu la fel de mirata am fost cind mi sa pus diagnosticul si pot sa-ti marturisesc ca chiar disperata.Eu am un baietel de 10 ani si nici eu nu ma omoram cu controalele ginecologice.Eu am avut menstre fr.abundente chiar cu chiaguri si durere insuportabila.Nici eu nu am avut nici o intreruperere de sarcina.Ti-am dat accept pe mess,dar cred ca nu functioneaza ceva la eva.Tine-ma la curent te pup.Nu confunda fibromul cu cancerul.Fibromul este o ingrosare a peretelui uterin