Cum scap de stafilococul auriu?

•  
    • 1 mesaje
    17 Nov 2007, 18:13
    0 0
    Buna! Ma numesc Anca si am 28 de ani. De anut trecut din iarna a inceput sa imi miroase gura. Nu am bagat in seama acest lucru, dand vina pe lucrarea dentara ce trebuia sa o schimb. Am facut acest lucru, dar mirosul nu a disparut... Am stat asa pana acum 5 luni, pana cand nu am mai suportat sa mestec guma in continuu. Am mers la medic si mi-am facut analizele, fiind diagnosticta cu Stafilococ auriu coagulazo-pozitiv. Am inceput sa iau tratament dar nici un rezultat. De 5 luni, iau tot felul de tratamente fara sa obtin decat o usoara ameliorare si dupa cateva zile imi apar simptomele din nou... Mirosul cavitatii bucale, limba alba, saliva ingrosata. Sotul meu nu prezinta nici unul din aceste simptome. Nu stiu ce sa mai iau si unde sa mai merg... Sunt disperata deja. Un an de zile de cosmar si se pare ca inca nu se va sfarsi... Din cate am auzit eu, stafilococul auriu cam face ravagii. Va rog dati-mi un sfat daca v-ati lovit de aceasta boala!
    Va multumesc.
  •  
    • 1015 mesaje
    23 Nov 2007, 00:12
    1 0
    Dar pete pe corp inca nu ti-au aparut? Trebuie sa stii ca nu te vindeci niciodata doar ameliorezi. Cand iti vor aparea pete sa te dai cu MIBAZON - un unguent veterinar nu este scump, il gasesti la orice farmacie veterinara. Asta este! Pentru cavitatea bucala acum poti lua vitamina C fiola amestecata cu bicarbonat. Adica mai exact 2 fiole de vitamina C amestecat cu o lingurita rasa de bicarbonat si faci badijonaj bucal ( tampon de vata pe un betisor si inmuiat in solutie freci limba, cerul gurii, zonele afectate)Daca nu gasesti fiole vitamina C poti folosi Hellas. Curaj!
  •  
    • 1015 mesaje
    23 Nov 2007, 00:14
    1 0
    Lasa-mi aici te rog un ID de messenger. Vorbim acolo.
  •  
    • 216 mesaje
    24 Nov 2007, 14:54
    1 1
    Si eu am avut stafilococul auriu, dar la mine s-a exteriorizat altfel adica am facut furunculoza. Am facut diverse trattemnteb cu antibiotice, le incizam nimic. Pana nu m-am dus la Cantacuzino sa-mi fac autovaccin n-am scapat.Deci ru zic sa mergi acolo sa vezi despre ce e vorba si ce te sfatuiesc cei de aoclo sa faci. Eu m-am chinuit intr-adevar luni intregi cu vaccinul asta, in sensul ca mi-au aparut furuncule si mai "puternice", si vaccinarea se facea din 3 in 3 zile treptat...ehe...Dar am scapat. Din 2002 nu mi-a mai aparut nici urma de furuncule.