nu mai suport
-
17 Nov 2007, 09:340 0sotul meu sforaie in asa hal ca ma dispera.am si un bebe de 1 an si se trezeste de la sforaitul lui.ce sa fac?nu mai dorm noptile.ajutor!
-
17 Nov 2007, 12:03mergi la un orl-ist...sforaitul poate apare din cauza unor obstacole in caile aeriene....de ex. polipii...se poate rezolva printr-o simpla interventie chirurgicala...(asta daca-l convingi sa mearga la doctor
) -
17 Nov 2007, 13:19aaa.abia.il.conving.sa.ia.medicamente deci ce sa mearga la dr?iar de operatie nici nu vine vb.nu o sa o faca in vecii vecilor.remedii naturiste pls
-
17 Nov 2007, 14:24parerea mea e sa vb cu el si sa ii spui ca este necesar sa mearga la un doctor.la urma urmei este vorba de sanatatea lui.iar daca nici asa nu vrea spune-i ca tu nu poti sa dormi din cauza "zgomotului" pe care il face si trezeste si bebelul. apropo sa iti traiasca sanatos si sa va faca fericiti.
-
17 Nov 2007, 16:23Sa slabeasca daca este prea gras,sotul meu a slabit putin si deja numai sforaie atat de tare.
-
18 Nov 2007, 00:18Sunt niste kkturi dopurile alea, nu sunt bune de nimic.
Dar nu sforaia de la inceput, de cand v-ati cunoscut? Eu nu m-as fi maritat cu unul care sforaie, sa fie Fat Frumos poleit cu aur!!!
Poate are o pozitie in somn in care nu sforaie. Stiu pe cineva pe care daca il convingeai noaptea cand il apuca sa se intaorca pe o parte, nu mai sforaia. Doar cand dormea pe spate.