Laurina-ciclu gelatinos. Ajutor

•  
    • 88 mesaje
    20 Feb 2004, 19:45
    0 0
    Dragi Eve.
    Sunt departe de casa. Nu am posibilitatea sa merg la un doctor pentru inca o luna. Daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi sau sa-mi impartasiti experiente asemanatoare v-as ramane indatorata. Sunt extrem de speriata. Tocmai am terminat a treia folie de Laurina ( anticonceptional prescris de medicul meu din romania). Primele doua cicluri au fost regulate,foarte putin dureroase si extrem de scurte (doua zile) si fluide. Cel de al treilea, de acum, este (daca e ciclu) gelatinos, putin abundent si de culoare rosu inchis. Dureaza de doua zile. Astept inca sa vad daca se opreste. Amenoree? Sunt totusi scurgeri in perioada de ciclu... gelatinoase. Nu cheaguri de sange. Deoarece consistenta e mult mai fina, pelicule fine de gelatina rosii inchise.
    Va rog din suflet spuneti-va parerea. Am 22 de ani (impliniti azi) si fara probleme anterioare.
    VA multumesc.
    Charlie
  •  
    • 49 mesaje
    21 Feb 2004, 10:54
    0 0
    Draga Charlie,
    In primul rind o chestie de terminologie:scurgerile sangvine din perioada ciclului se numesc menstre (menstruatie sau menstra).Ciclul este perioada de timp dintre 2 menstre (singerari).
    In al 2-lea rind, modificarile induse in organism de anticonceptionale, combinate cu modificarile produse de alti factori (hormonii tai, stress, viroze etc) sunt personale, deci ce au patit alte femei nu are prea mare relevanta.In principiu nu ar trebui sa fie nimic serios ce ai patit tu, dar pentru a te linisti trebuie sa te duci la medic.
    Sanatate !