tumora ovariana

•  
    15 Nov 2007, 22:14
    0 0
    ma scuzati,ma numesc postolache ana maria si de cateva luni am avut dureri in zona genitala la contactul cu sotul meu.am fost astazi,15 nov,la un medic din barlad si in urma unei ecografii transabdominale mi-a zis ca s-ar putea sa am TUMORA SOLIDA.M-A TRIMIS LA UNIVERS.AC CUZA DIN IASI PT.alte investigatii.
    E POSIBIL SA AM CANCER?MI-E FOARTE FRICA,AM CITIT SI AM VAZUT CA FOARTE MULTE FEMEI MOR?VA MULTUMESC
  •  
    • 2191 mesaje
    16 Nov 2007, 01:00
    0 0
    Nu te panica!
    Du-te si fa-ti investigatiile necesare,daca e nevoie consulta chiar 2-3 medici,sa auzi pareri diferite!
    Din ce spui tu,doctorul doar si-a dat cu presupusul,nu e sigur de nimic,asa ca,momentan,nu ai de ce sa-ti faci griji (si sper ca nici pe viitor sa nu ai de ce).
    Sunt foarte multi medici,care,din pacate,din lipsa de profesionalism si din multe alte cauze,pun un diagnostic gresit!POate fi si cazul tau!
    Mergi la doctor in Iasi..si vezi ce spune!
    Multa sanatate,
  •  
    • 952 mesaje
    16 Nov 2007, 20:56
    0 0
    mergi la mai multi medici mai ales in centre medicale,cunosc cam ce se intampla cu randamentul medicilor care sunt prin orase mai mici ,cum e Barlad,nu te ingrijora ..o simpla investigatie asa cum e o ecografie nu poate da verdicte asa sigure,mergi linistita la mai multi ginecologi..,si inca ceva,contactul dureros raspunde mai degraba la alt diagnostic,..din cate stiu cancerul ovarian este insesizabil,si debuteaza brusc prin amenoree(lipsa ciclului),asa ca,te rog,daca poti si trebuie sa poti mergi in centre universitare"IASI
  •  
    • 510 mesaje
    17 Nov 2007, 12:08
    0 0
    buna...medicul te-a trimis la maternitatea cuza din iasi...a facut-o ca sa fie sigur ca nu scapa nimik...cei de acolo au aparatura f buna si sunt intradevar buni specilisti...(stiu asta pt ca eu fac ore acum acolo )...