ajutor!!!

•  
    • 25 mesaje
    15 Nov 2007, 22:11
    0 0
    in data de 16 oct am abut ultima menstruatie. In data de 3 noiembrie am avut o criza de rinichi, am luat tramadol si piafen la spital, in urganta, apoi am luat antibioticul nolicin timp de 4 zile (cate 2/zi). In data de 7 noimbrie am facut 2 ecografii abdominale totale pt depistarea pietrei la rinichi. In data de 12 noiembrie ar fi trebuit sa-mi vina ciclul, dar nici pana in acest moment nu mi-a venit. Am facut un test de sarcina care e negativ. Credeti ca antibioticele sau ecografiile pot influenta ciclul? Va rog, ajutati-ma sa inteleg ce se intampla cu trupul meu!!!
  •  
    • 171 mesaje
    15 Nov 2007, 23:07
    0 0
    Buna
    Nu stiu ce sa-ti zic dar eu cand iau antiinflamatoare tari ma sare ciclul, insa nu te alarma se mai intampla sa varieze cateva zile.
  •  
    • 6 mesaje
    16 Nov 2007, 00:05
    0 0
    Draga Miha, daca nu ai un ciclu foarte regulat, poate nu ar trebui sa te ingrijorezi inca. Daca simti ca ceva nu-i in regula, prezinti si alte simptome, poate ar trebui sa faci o vizita la gineco. Multa sanatate!
  •  
    • 25 mesaje
    16 Nov 2007, 11:21
    0 0
    Nu am nici un fel de alte simptome. Chiar ma simt bine si dimineata si seara.Doar atat, nu-mi vine ciclul si ma alarmeaza intarzierea de 4 zile pana in momentul de fata. Sanatate multa tuturor si multumesc pentru ca v-ati oprit si la mesajul mEu. Va pup pe toate EVELE!!!
  •  
    • 24 mesaje
    16 Nov 2007, 12:08
    0 0
    daca iti vine ciclul la 28-30 de zie,nu ai o intirziere f.mare,trebuie sa astepti 10zile si atunci poti sa faci un test de sarcina.sanatate.
  •  
    • 510 mesaje
    17 Nov 2007, 12:17
    0 0
    daca testul de sarcina a iesit negativ,ai o probabilitate f mica sa fii insarcinata...daca nu ti-a venit inca ar trebui sa mergi la un medic ginecolog,sa vezi daca nu ai cumva si probleme genitale...de ex. chisti ovarieni...
    eu asa am patit acum vreo 3 ani...nu aveam nici un simptom...doar ca mi-a intarziat 7 zile..am facut testul de sarcina care a iesit negativ,si apoi am merg la ginecolog...care mi-a spus ca aveam polichisti ovarieni pe ovarul dr... (si nu-mi dadusem seama de durere pt ca si eu aveam o litiaza renala pe rinichiul dr...)
    asa ca,mergi la o consultatie la ginecolog...