Test de sanatate

•  
    • 1 mesaje
    14 Nov 2007, 21:37
    0 0
    Buna ziua o prietena mi-a recomandat un test de biorezonanta. Ce stiti despre acest tip de test si daca ati facut vreo data? Va rog sa imi dati un raspuns. Multumesc
  •  
    • 25 mesaje
    15 Nov 2007, 12:35
    0 0
    Buna, eu am facut testul de 2 ori, cu 2 medici diferiti. am fost multumita pentru ca intr-o ora am aflat o grmada de informatii. Sincer, nu cred ca este doar o smecherie pentru a vinde suplimente nutritive, chiar cred ca e o treaba serioasa.
    Examinarea a decurs in felul urmator: se ataseaza niste electrozi pe cap, la incheieturile bratelor si deasupra gleznelor. Nu doare si nu simti nimic. In primele 3 minute aparatul scaneaza organismul tau. Apoi medicul interpreteaza rezultatele cu ajutorul unui un program. Depisteaza cam orice dezechilibru, fizis si chiar psihic. Pe mine m-a ajutat sa depasesc o perioada cand ma simteam obosita si fara vlaga fara vreun motiv anume, imi cadea parul suspect de mult si imi aparusera valuri pe unghii. Se apre ca aveam carenta de Omega 3. In ambele ocazii dupa tratament m-am simtit bine. Sper sa iti fie de folos si daca mai vrei detalii te rog intreaba.
  •  
    • 1431 mesaje
    15 Nov 2007, 14:03
    0 0
    M-ar interesa si pe mine ...unde ai facut un astfel de test ?
    Multumesc !
  •  
    • 25 mesaje
    15 Nov 2007, 16:18
    0 0
    Nu eram in Bucuresti cand am facut testele. Dar sigur sunt si in Buc cabinete ale unor medici homeopati care folosesc biorezonanta ca metoda de diagnostic. Fara vreo intentie de reclama, eu am apelat la medicii din reteaua Calivita.
  •  
    • 952 mesaje
    15 Nov 2007, 16:45
    0 0
    IMI pare rau,sunt sceptica in privinta metodei..,va doresc succes,celor cu campuri de energie pozitive si nu numai,prefer metodele medicinei alopate care au o baza de cercetare indelungata,dar sigur e doar opinia mea,respect si pe celelalte,si ,va doresc insanatosire grabnica celor care aveti nevoie de asta.
  •  
    • 54 mesaje
    15 Nov 2007, 18:46
    0 0
    Se mai discutase pe forum despre testele astea si din cate imi aduc aminte spuneau evele ca nu au fost prea incantate. Pai daca ar fi asa de bune, de ce s-ar mai duce lumea sa faca atatea analize si cercetari, in loc sa faca testul asta simplu si nedureros? Si mama vrea sa se duca si incerc sa o conving sa nu arunce banii aiurea.
  •  
    • 25 mesaje
    16 Nov 2007, 12:44
    0 0
    Sigur ca biorezonanta nu poate inlocui metodele de diagnostic si tratament folosite in medicina alopata, dar iti ofera cel putin niste directii pe care sa mergi. Si, in plus, determina niste dezechilibre aflate in stadii incipiente sau predispozitiile genetice, ereditare sau dobandite catre anumite afectiuni. Fiecare procedeaza cum considera ca e mai bine, dar pentru mine cel putin a fost o mare economie de timp sa fac un singur test in loc sa merg la n doctori si sa fac n analize.
    Sanatate multa!