nervi
-
19 Feb 2004, 23:020 0Ce faceti atunci cand santeti nervoase ,prost dispuse si nu aveti chef de nimic ,mai ales cand esti si casatorita ?
-
20 Feb 2004, 12:30de ce "mai ales cand esti casatorita"?
Cumva de aici vin problemele?
daca am o stare proasta, dupa caz, ori manac o ciocolata
, ori ma joc cu catelul, ori citesc ori ma intalnesc cu prietenii/iubitul ori ma duc sa ma plimb! -
20 Feb 2004, 17:50Fac curatenie, calc rufe, maninc o ciocolata poiana sau ies afara sa iau o gura de aer.
Dar tu? Let me guess: navighezi pe Internet! -
20 Feb 2004, 17:55Te referi la sindromul premenstrual? am si eu chestii de astea si ma iau niste neeerrrvi...dar nu cred ca ciocolata e buna la asta, cu toti hormonii fericirii cu tot. e un excitant, mai degraba decat un calmant. am citit undeva de imaginarea unui loc placut, sunet, culoare, miros...asta daca poti sta linistita intr-un colt!! cateodata are efect sa visezi cu ochii inchisi, pur si simplu. jos nervii, fir-ar ei sa fie! numai bine.
-
20 Feb 2004, 20:05Salutari...
In adolescenta sunt si mai groanici nervii atia. Se stie doar cati timeri au facut unele prostioare "la nervi".
Eu... pai, sunt mai mereu nervoasa, mai mereu am stari proaste si mai mereu reuseste cate cineva sa ma scoata din papuci si sa imi strice ziua. Spuneti ca se pot controla... da, se poae dar e al naibii de greu, mie cel putin imi este. Pana nu plang un pic, pana nu zic ce am de zis, cui am de zis, sau ies sa ma plimb, nu ma simt bine.
Culmea e ca numai stsarnita reactionez aiurea, cand ma enervez eu singurica, nu mai e nici o problema, imi trece imediat... -
20 Feb 2004, 23:21Sa sti ca si eu am momente de plans de obicei acum ma refulez stau pe intrenet si citesc fel de fel de articole ,desi nici asta nu ma face sa ma simt linistita