maini uscate
-
19 Feb 2004, 14:500 0Buna fetelor.
Sunt noua pe forum dar am invatat multe de la voi citind ceea ce ati "discutat" aici.
Problema mea este urmatoarea: de aproape o saptamana am pielea de pe maini extrem de uscata,in unele locuri rosiatica.Se simte cand ating pe fata..si ma ustura rau cand ma spal pe maini.
Nu stiu ce sa fac,as vrea sa folosesc o crema dar nu vreau sa fac experimente fara sa stiu ce anume.
Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? -
19 Feb 2004, 22:29si eu am aceeasi problema, si de cate ori ma dau cu crema de maini ma ustura si mai tare, si se inrosesc rau de tot. mama e reprezentant Avon si am incercat toate cremele lor. singura care a fost super buna si de la care nu m-am inrosit si nu m-a usturat a fost crema COLD WEATHERE, e pentru fata si maini, impotriva gerului. Sunt super multumita de ea, dar eu nu o folosesc pentu fata pentru ca e cam grasa, iar eu am tenul destul de gras.
-
20 Feb 2004, 09:01Multumesc Adeea pt raspuns.Am sa incerc,si am sa-ti spun daca si la mine da rezultate.
-
24 Feb 2004, 10:26buna!
Incearca crema de maini de la farmec , cea cu glicerina, e foarte buna pt maini crapate.
P.S. sa-mi spui daca a functionat. -
24 Feb 2004, 13:22Fetelor multumesc mult pentru sfaturi.Pana la urma am folosit gerovital crema hidratanta cu vitamina F.Mi-a cumparat-o sotul meu.Sa stiti ca si asta este destul de buna.Am sa tin cont de sfaturile voastre pe viitor.
Va pup!