UN RASPUNS, VA ROG DIN SUFLET.

•  
    • 344 mesaje
    10 Nov 2007, 18:21
    0 0
    Am ramas insarcinata in perioada cind luam contraceptive.pot sa pastrez sarcina?copilul o sa fie sanatos?
    Va multumesc mult.
  •  
    • 510 mesaje
    10 Nov 2007, 20:12
    0 0
    de ce nu vorbesti cu un ginecolog?el te-ar putea lamuri cu exactitate...pentru ca depinde cat timp ai luat contraceptive si erai insarcinata...sunt multe lucruri care pot interfera...
    cel mai bine mergi la un ginecolog...si cat mai repede...
  •  
    • 344 mesaje
    10 Nov 2007, 20:52
    0 0
    ginecologul mi-a zis, cind l-am intrebat demult, ca n-ar fi o problema daca s-ar intimpla, insa azi, o farmacista mi-a zis ca nu trebuie sa pastrez sarcina.luni merg la medic si vad ce-mi zice.
    Mersi pt raspuns.
  •  
    • 331 mesaje
    10 Nov 2007, 21:34
    0 0
    Sunt o multime de teste care se fac si in care se va observa daca fatul evolueaza corect.
    Eu am citit ca trebuie sa faci o pauza de 6 luni dupa ce intrerupi anticonceptionalele si apoi poti concepe.
    Oricum ai mare atentie, chiar daca medicul iti spune ca poti. Am o exprienta nu tocmai placuta cu o prietena.
  •  
    • 1015 mesaje
    23 Nov 2007, 00:19
    0 0
    Fa chirotaj, dar cat mai URGENT!
  •  
    • 65 mesaje
    23 Nov 2007, 09:36
    0 0
    Nu tb sa pastrezi sarcina!!!! stiu si eu pe cina care a pastrat-o si la ecograf copilul avea malformatii!!! tb sa intrerupi cu cel putin 2 luni ianinte de a ramane insarcinata anticonceptionalele !!!
  •  
    • 3528 mesaje
    23 Nov 2007, 09:56
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 345 mesaje
    23 Nov 2007, 16:18
    0 0
    Asta e chiar culmea, aruncam cu cuvintele astea "crima" sau "criminal" la greu, mai ales ca ne si plac cand e vorba de avorturi. In fond aici este vorba de o alegere personala, nu inseamna ca e cineva criminal daca alege la un moment dat sa intrerupa o sarcina din motive financiare, de varsta sau de sanatate. Cum sa fie o crima cand fata a ramas insarcinata intr-o situatie care se stie ca MEDICAL nu este ok? Decat sa i se nasca un copil malformat, mai bine face avort. Stiu nenumarate cazuri care au sfarsit haios la sarcina pe anticonceptionale. Sigur, e posibil sa fie ok, dar daca se poate determina de-abia la saptamana 16 de ce sa isi asume un risc? Si ca sa nu mai vorbim de alte riscuri care pot aparea poate dupa ce s-a nascut copilul.
  •  
    • 3528 mesaje
    23 Nov 2007, 20:40
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 142 mesaje
    23 Nov 2007, 22:42
    0 0
    se poate ca sarcina sa nu fie afectata de administrarea de anticonceptionale dar asta nu trebuie sa ne faca sa ne culcam pe urechia asta.daca esti convinsa ca sarcina a evoluat pe perioada in care tu lu-ai anticon. trebuie sa faci o serie de analize si ecografi 3D pt. a vede evolutia fatului si sa consulti urgent un ginecolog daca el garanteaza 100% mergi mai departe daca acest procent scade eu cred ca nu trebuie sa risti. este foarte usor sa critici omul din afara cazului si sa-l faci criminal dar oare nu esti mai criminal daca cu buna stiinta dai nastere unui copil malformat.Eu stiu si cazuri fericite dupa experiente asemanatoare dar stiu si unul urit in care mama a trebuit sa renunte la fat in luna a6 a pt. ca pe ecografie s-a observat ca copilul e hidrocefalic si durerea pt. acea mama a fost devastatoare( depresiva) multa bafta si decide tu ce faci cu aceasta sarcina nu lasa pe nimeni sa te influenteze nu se va ciinui nimeni in locul tau.
  •  
    • 1450 mesaje
    23 Nov 2007, 22:52
    0 0
    o sarcina cu complicatzii,poate fi decelata in ziua de azi,inainte ,de a fi ,prea tardiv!fa ,acest copil,daca ti-l doresti atat de mult!fata de alte femei,a-i sansa de ai observa evolutia!
  •  
    • 32 mesaje
    25 Nov 2007, 21:02
    0 0
    Dragele mele,care recomandati chiuretajul:Cine va dreptul acesta?Tocmai acum in postul Craciunului.Tu,draga mea du-te frumos la 1-2-3 medici si o sa vezi parerea generala.Un copil este cel mai mare DAR.Dumnezeu sa te lumineze si sanatate.