analize LH,FSH

•  
    • 295 mesaje
    9 Nov 2007, 13:21
    0 0
    Buna !
    sora mea va ajunge maine in Bucuresti la IDS,Calea Dorobantilor,nr.58 pentru analize:ESTRADIOL,PROLACTINA,LH,FSH.
    Va rog sa ma ajutati cu informatii.In ce consta aceste analize?
    Unde este acest laborator,IDS?Am inteles ca in zona restaurantului PERLA.
    Multumesc mult!
  •  
    • 115 mesaje
    9 Nov 2007, 19:44
    0 0
    Despre laboratorul IDS a fost mai demult o stire cum ca ar fi gresi analizele.. vezi aici mai mult: http://www.protv.ro/stiri/social/un-laborator-medical-a-diagnosticat-cu-sifilis-un-cuplu-sanatos.html

Pentru rezultate de calitate (mi-am facut de mai multe ori analize si la ei si in alta parte in paralel si au iesit mereu la fel) iti recomand laboratorul Synevo din clinica Medicover.

NU fac reclama, mergi unde ai incredere. Sunt sigura ca exista si alte laboratoare bune in Bucuresti.
  •  
    • 3528 mesaje
    9 Nov 2007, 20:34
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 295 mesaje
    9 Nov 2007, 22:10
    0 0
    Am inteles!Eu o las pe sora mea sa faca cum crede ea de cuvinta!Acolo are trimitere ,la IDS.Se recolteaza sange pentru aceste analize?Cand am sunat la laboratorul acesta mi s-a spus ca poate merge la orice ora intre 8-13 cand au program maine si ca nu e o analiza de sange,e o analiza hormonala,si ca poate sa manance...Cum e?
    Mai are si alte analize de facut ,nu mai stiu cum le zice dar e hotarata maine sa le faca pe acestea!Multumesc !