Marirea sanilor
-
7 Nov 2007, 02:280 0As vrea sa stiu mai multe despre marirea sanilor prin implant cu silicon, daca e bun, cum e dupa operatie, ce se intampla in cazul in care mai vreau sa am un copil, pot alapta? As vrea sa stiu mai multe, inainte de a face pasul....decisiv
Va multumesc -
23 Nov 2007, 01:11mai...femeia a intrebat daca poate alapta nu daca mai poate avea copii.

eu stiu ca daca implantul este asezat sub muschiul pectoral atunci nu sunt probleme de nici un fel. vei putea alapta normal. -
23 Nov 2007, 16:35delice - esti durere...

nu stiu multe despre asta, dar am auzit de cazuri in care femeile au alaptat dupa marirea sanilor. ai grija sa nu ti-i faci prea mari, ca daca oricum o sa ti se mareasca dupa nastere, sa nu fie prea mari. scapi de dracu, dai de tac-su...
-
24 Nov 2007, 14:37www.nordestetica.ro...intra aici si vei afla tot ce te intereseaza despre marirea sanilor si chiar poti vorbi cu medicul de acolo.E o clinica foarte buna, stiu din experienta
Succes -
24 Nov 2007, 20:39Draga delice20, de ce sa postez la bancuri? Este un banc sa te joci cu chirurgia estetica si pe urma sa chinui un copil? EU NU CRED! Vad in fiecare zi copii traumatizati fizic si psuhic din cauza inconstientei adultilor. Mult noroc, ca aveti nevoie!