Vaccin antirabic
-
6 Nov 2007, 22:090 0Buna fetelor.Am si eu o nelamurire.Sambata am fost "capsata" de un caine maidanez pe strada si drept urmare am facut vaccin antirabic,urmand sa mai vin de 2 ori pentru inca 2 doze(peste 1 saptamana si peste inca 2).
Intrebarea mea este:am voie sa consum bauturi alcoolice?In week-end imi serbez ziua si un paharel nu ar strica dar totusi nu vreau sa limiteze efectul vaccinului.Am auzit de la cineva ca ar fi interzis dar doctorul de la spital nu mi-a zis nimic despre asta.
Stie cineva daca este adevarat sau nu?
Astept un raspuns va rog,daca stiti. -
7 Nov 2007, 18:57Nu cred.Poti sa bei linistita si bauturi cu alcool,daca era ceva important medicul iti atragea atentia.
-
7 Nov 2007, 23:54Eu stiu ca alcoolul interactioneaza cu vaccinul asta si te umfla ... acum ... daca doctorul nu ti-a zis, poate nu ar strica sa il intrebi tu. Eu cand am facut, mi s-a spus sa nu cumva sa beau alcool ca ma voi umfla ca dracii
-
8 Nov 2007, 10:06Aoleu!
Bine ca mi-ai zis.Inseamna ca a stiut ceva persoana care mi-a spus.Probabil medicul a omis sa-mi spuna,dar daca si tu ai fost in situatia mea si te-a atentionat,e clar ca nu am voie alcool.
Multumusc mult.