Am sau nu o problema?

•  
    • 21 mesaje
    17 Feb 2004, 14:46
    0 0
    Buna fetelor.Vreau si eu doar o parere.Poate cineva sa mai confruntat cu o problema asemnatoare.
    Trebuie sa va spun ca am 32 de ani(poate are importanta si virsta)si pina acum citeva luni nu am avut probleme cu menstruatia.Vreau sa spun ca imi venea normal, la 30 de zile si ma durea putin burta.Acum in schimb imi vine ba cu 7 zile innainte,ba cu cinci mai tirziu.Sin in plus ma dor sinii foarte tare.De ex.in luna decembrie m-au durut foarte tare sinii(erau fierbinti si nici nu puteam sa-i ating de durere)de am crezut ca sunt gravida.Mi-a venit ciclul cu vreo citeva zile intirziere.Luna asta, in loc sa-mi vina in 16 mi-a venit in 9 si a tinut doua zile.Trebuie sa spun ca am avut si niste dureri foarte puternice acum un anin zona ovarelor dar la ecograf nu sa vazut nimic.Si acum mai am dureri nu asa intense dar totusi.
    Nu-mi spuneti sa ma duc la medic ca asta stiu si eu.Dar amin vizita la medic..nu stiu nici eu de ce.Ma gindesc poate ca problema mea e imaginara.Voi ce credeti?
  •  
    • 1101 mesaje
    18 Feb 2004, 09:28
    0 0
    stii...cand te doare asa cum zici tu, clar nu e imaginatia de vine...de ce amani vizita la medic? nu inteleg...
  •  
    • 23 mesaje
    5 Mar 2004, 11:36
    0 0
    Sfatul meu este sa te duci cat mai repede la un medic. Din ceea ce spui tu pare a fi o dereglare hormonala, care poate avea cauze multiple.
    Te rog fa-ti un control, pentru a pute urma tratamentul adecvat cat mai repede.
    Nu mai amana!
    Astept sa-mi spui ce-ai facut! CURAJ SI SUUCES!