pilule,sa renunt sau nu?
-
5 Nov 2007, 12:540 0buna evelor!de 10 luni iua pilule(LAURINA)la recomandarea dr ginecolog.m-au ajutat intr-o parte si au daunat in alta,si anume.durata menstruatiei s-a redus de la 7 zile la 5 si abundenta.s-au mai diminuat si durerile.s-a curatat si tenul,insa nu mai am libidou deloc.si relatia pe care o am de 4 ani(se implinesc in decembrie)a inceput sa scartaie!eu il inteleg pe prietenul meu!dar nu am ce sa fac.si de vreo 2 luni am stari de greata ,seara.am discutat cu el si mi-a zis sa renunt la ele,ca vom folosi prezervative.nu stiu ce sa fac?daca se deregleza ciclurile si devin ca inainte?va rog,ajutati-ma cu un sfat!va multumesc!
-
6 Nov 2007, 12:33mergi la doctorul care ti le-a recomandat si vb cu el. e posibil sa-ti recomande altele mai usoare. si eu iau anti dar slava domnului nu ma probleme de la ele. dar can am facutr pauza mai demult ( nu mai fac) fluxul menstruatiei si durerile au revenit
. mie mi-au redus de la 7 zile la 4 si flux neglijabil. eu iau jeanine de care sunt f multumita. bafta!