avort

•  
    mev
    • 31 mesaje
    5 Nov 2007, 11:44
    0 0
    fetelor am si eu nevoie de un ajutor din partea voastra,stau de putin timp in bucuresti si as avea nevoie de o clinica unde se fac avorturi,ieri am descoperit ca sunt insarcinata si as vrea sa fac avortul cat mai repede,imi pare rau sa-l fac dar n-am incotro,inca nu-i timpul sa an al doilea copil,va multumesc
  •  
    • 1015 mesaje
    23 Nov 2007, 00:27
    0 0
    Tu ce vrei de fapt? Sa faci avort sau chirotaj?
  •  
    • 86 mesaje
    23 Nov 2007, 00:32
    0 0
    bai mival,tu de unde-ai aparut?te bagi peste tot,da de fapt n-ai nimic de spus!
  •  
    • 3713 mesaje
    23 Nov 2007, 01:21
    0 0
    mival.. posteaza la bancuri, te rog frumos!

esti o gluma p.roasta!
  •  
    • 142 mesaje
    23 Nov 2007, 22:49
    0 0
    sunt multe clinici in Bucuresti unde se pot face avorturi unele cu programare ( este la tineretului la metrou cum te duci spre budapesta pe dreapta la jumatatea drumului) alta f programare , in spatele maternitatii bucur (cronos)
  •  
    • 7 mesaje
    24 Nov 2007, 06:34
    0 0
    Draga Mev,
    daca nu este prea tirziu, te rog din suflet, nu face crima asta! Nu spune ca nu este momentul pentru al doilea copil, daca Dumnezeu vi l-a dat, inseamna a acum a venit timpul acestui copil! Iubeste-l, da-i sansa sa se nasca! Vei avea mari binecuvantari pentru el si prin el daca vei birui lupta pe care o ai acum in suflet si nu vei face avort!
    Citeste despre femeile care au facut avort si acum sufera si si-ar da propria viata pentru cea a copilului pe care l-au ucis.
    Iata un link despre sindromul post-avort: http://www.sfintii-arhangheli.ro/despre-avort.php
    Cu drag si incredere, C.
  •  
    • 3528 mesaje
    24 Nov 2007, 08:43
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1403 mesaje
    24 Nov 2007, 12:17
    0 0
    Mev, te-as sfatui sa nu faci asta ... inteleg ca ai deja un copil, deci ai probabil o familie... niciun motiv nu este suficient de bun pt a face asta ...
    gandeste-te daca esti pregatita in primul rand sufleteste pt trauma care urmeaza ... trupul se reface, poate vei mai putea avea alti copii sau nu ... dar psihic vei ramane marcata mult timp daca nu pt totdeauna

poate nu pe moment, dar in urmatoarele luni sau in urmatorii ani sigur te va macina incet incet sentimentul de vinovatie ... cariera, inposibilitatile sau greutatile materiale sunt scuze bune pentru lumea asta, in fata noastra, a oamenilor, insa in fata lui Dumnezeu crezi ca acestea au vreo valoare ?????????
  •  
    • 1 mesaje
    7 Dec 2007, 11:53
    0 0
    va rog mult ajutatima si pe mine am facut un chirotaj acum 1 saptamana azi am inceput sa sangerez e normal?va rog