Tahitian Noni

•  
    • 59 mesaje
    3 Nov 2007, 22:09
    0 3
    Am cumparat un produs nou care se numeste Tahitian Noni.Este o bautura facuta dintr-un fruct care provine din tahiti si se numeste Noni.
    Se spune ca intareste sistemul imunitar,ajuta la digestie si la mai buna functionare a organelor.
    A folosit careva din voi produsul acesta? Este bun de ceva,sau este numai reclama de el?Ca este si scump!
  •  
    • 215 mesaje
    4 Nov 2007, 00:25
    1 1
    eu am luat pastile noni. Sirop noni ii dau fetitei mele
    ce pot spune???
    chiar nu-mi dau seama de "imbunatatiri". noi suntem persoane sanatoase, in general.
    dar, cred ca noni este bun. Macar pt faptul ca este natural , sau "mai narural" decat altele si... zic eu, merita incercat. Rau n-are ce sa faca?
    sanatate
  •  
    • 20 mesaje
    4 Nov 2007, 01:28
    3 2
    Nu este mai scump decat cel de la CaliVita. Desigur, cel de la CaliVita este putin deosebit ca gust si consistenta. Am folosit de la CaliVita si acum am luat Noni Tahitian. Deocamdata nu pot sa spun nimic despre el pentru ca deabia a intrat pe piata si nu am cum sa-mi fac o parere despre el.
    Eu cred ca nu este doar reclama pentru ca Noni e recunoscut ca un fruct cu proprietati curative ca si planta aloe. Eu cred ca fiecare produs are un camp de actiune dar depinde ce asteptam noi de la el (si de multe ori vrem sa rezolve problemele nostre de sanatate repede si bine, ceea ce nu cred ca se poate).
    detalii se gasesc si pe net www.tahitiannoni.com/2595697
  •  
    • 366 mesaje
    4 Nov 2007, 22:52
    0 0
    Sant si intre produse naturale produse ,marci "la moda".Noni acum a spart piata,acum a intrat la noi in tara.Personal am fost contactata pt.afacere,dar dupa 2 sapt.am renuntat,deoarece nu am dat de interes.Preturile sant destul de piparate.
    sincer ,avem firme in tara si produse naturiste,bune,nu vreau sa fac reclama desi as putea,nu am fi nevoiti neaparat saapelam la cele straine.-o parere.
  •  
    • 14 mesaje
    13 Apr 2008, 16:11
    0 2
    de ce nu aveti incredere in produsele naturiste?
  •  
    • 36 mesaje
    13 Apr 2008, 17:46
    0 2
    produsele naturiste sunt foarte bune.eu folosesc d mult timp produse nat si ma simpt mai bn
  •  
    • 14 mesaje
    13 Apr 2008, 20:32
    0 0
    ma bucur sa aud asta, ar trebui sa mai spui si la altii ca foarte multa lume este neincrezatoare...
  •  
    • 14 mesaje
    14 Apr 2008, 21:40
    0 1
    buna ziua, contactati-ma pe e-mail si va pot da mai multe detalii, care este cel mai ieftin posibil si cam cat v-ar trebui pentru copilul dumneavoastra ramona4451@yahoo.com
  •  
    • 15 mesaje
    14 Apr 2008, 22:43
    2 0
    Ramona, cam multa reclama pentru un produs pe care spui ca l-a incercat altcineva. De ce nu il incerci chiar tu si apoi ar fi binevenita parerea ta. Eu l-am incercat 2 ani si nu pot sa spun ca mi-a ajutat cu ceva. Puteam la fel de bine sa nu il consum. Avand in vedere ca e si destul de scump, chiar nu l-as recomanda.
  •  
    • 39 mesaje
    15 Apr 2008, 08:15
    0 1
    Draga Adriana,depinde ce probleme are copilul.Eu folosesc si am si promovez aceste produse.Este un suc de fructe cu multe proprietati dar nu este panaceu universal.Exista si alte produse ,mult mai accesibile ca pret.Scrie/mi daca doresti problemele copilului.Sanatate
  •  
    • 14 mesaje
    15 Apr 2008, 08:44
    3 0
    nu fac reclama, incerc sa ajut persoanele care au nevoie, pentru ca eu am incredere in el si bineinteles, il folosesc si eu.Spune-mi te rog pentru ce l-ai consumat si de unde l-ai procurat in acesti 2 ani?
  •  
    • 15 mesaje
    15 Apr 2008, 09:33
    1 0
    L-am folosit in Japonia ca antitumoral, impotriva durerilor menstruale si pentru a ma lasa de fumat. Nu a avut nici un efect. Cunosc persoane care l-au consumat mai mult timp decat mine si nu au reusit nici macar sa se lase de fumat.
  •  
    • 5 mesaje
    17 Apr 2008, 16:30
    1 1
    buna.ti-a spus unde il poti gasi?
  •  
    • 6 mesaje
    12 Iun 2010, 17:51
    1 2
    Produsele pe baza de noni sub forma de pastile sunt mult mai ineficiente ca originala bautura bioactiva Tahitian Noni din partea firmei TNI, acesta are chiar un gust placut, fetele mele consuma de 2,5 ani, nu au avut probleme de sanatate de atunci, raceala, etc. Va trimit detalii daca doriti in legatura cu aceasta bautura. Va doresc sanatate. fazakas.zoltan@yahoo.com
  •  
    • 1 mesaje
    15 Dec 2010, 21:56
    1 0

Sa va spun eu cate ceva despre noni. Eu cu sotul meu am cumparat mai multe actiuni la firma HaNoJu (Hawaian Noni Juice) , si in curand o sa aducem pe piata cea mai veche reteta de noni la pret de import (120 ron 1L + promotii in functie de comanda). Va garantez ca acest suc detine toate certificarile BIO , EKO(Garantie Germana). In curand se va deschide si un site . Pretul este minimul pietii (faceti un studiu de piata) , iar calitatea este de 99.3% concentratie suc noni pur. Poate ca am vorbit umpic cam mult , ma puteti contacta la nr. 0765 99 45 89 sau puteti astepta sa apara site-ul(il veti remarca rapid). Sanatate multa

P.S: De ce 99.3% si nu 100%?

-0.2% suc de zmeura

-0.2% acid citric(Vit C)

-0.2% minerale marine

-0.1% pectina ( ce este pectina?) - DA , noni se conserva natural , dar pentru a pastra toate proprietatile se foloseste acest conservant natural numit pectina

Acest mesaj a fost editat de către AlinaRemi: 15 Dec 2010, 21:59
  •  
    • 29 mesaje
    21 Dec 2010, 19:45
    0 0
    Sucul de NONI TAHITIAN ajuta la imbunatatirea claritatii mentale si a puterii de concentrare, precum si la atingerea unor niveluri de performanta fizica mai mari. Este de asemenea benefic multor altor parti ale corpului. Acest supliment alimentar contine extracte din planta Noni, de unde si calitatea sa de bun energizant.

eu il folosesc de cativa ani de la lifecare si are cel mai bun pret 67.lei pentru comanda accesati

www.biolifecare.eu sau 0756066089 (mai am cateva pe stoc)
  •  
    • 29 mesaje
    21 Dec 2010, 19:48
    0 1
    exista si sub forma de tablete Capsulele Noni asigura suportul natural al sistemului imunitar pentru a-i conferi capacitatea necesara de actiune in situatii stresante. Capacitatea sa antioxidanta asigura indepartarea radicalilor liberi. Recipientul contine 50 de capsule la doar 36lei

www.lifecare.eu sau 0756066089
  •  
    • 1 mesaje
    12 Feb 2011, 09:50
    2 1

Cel mai ieftin suc de Noni de pe piata il gasiti aici:

http://forum.computergames.ro/45-diverse/701819-suc-din-fructul-vietii-izvorul-sanatati-noni.html

Respectiv 85lei pe sticla de 950ml. Si nu doar ca e suc de Noni, e suc concentrat de Noni din Tahiti, este oferit de o firma gigantica din SUA si [b]este certificat Organic, aspect pe care alte firme nu-l respecta si ne ofera fructe modificate genetic. Sanatate!  

PS: Nu va lasati pacaliti de alte firme, precum Calivita, care vand produsul la un pret EXAGERAT, nu asigura niciun certificat de autenticitate si mai ales nu sunt conform standardelor GMP si ORGANIC.

Acest mesaj a fost editat de către Vectra17: 12 Feb 2011, 09:51
  •  
    • 1 mesaje
    17 Feb 2013, 12:40
    4 2
    Eu il cumpar regulat prin siteul www.juicenoni.ro.
    Il iau inca din 2007. Am vorbit de mai multe ori cu doamna doctor care este si distribuitor, si care m-a indrumat cum sa-l folosesc, ata eu cat si copii mei.
    Rezultate? Bune si foarte bune. Fetita mea care racea de trei patru ori intr-o iarna, nu mai raceste atat de des. Mie mi-a oprit caderea parului dupa nastere, in ciuda faptului ca am incercat foarte multe produse. Am dat si parintilor mei, si am recomandat unei vecine cu cancer, care indrumat tot de doamna dr, a folosit-o in timpul curei cu citostatice. Din ce am inteles eu, nu i-a fost rau deloc de la citostatice, iar oncologul se mira, cat de bine face fata.
    Asadar eu vi-l recomand cu mare incredere, doar sa vedeti sa fie produsul original, si nu unul contrafacut!
  •  
    • 2 mesaje
    14 Iul 2013, 17:21
    1 0
    Sucul Noni Original este produsul unei companii americane denumita Morinda Bioactives (in trecut Tahitian Noni International). Acest produs numit Tahitian Noni Original este fabricat din pulpa fructului noni, nu contine conservanti sau aditivi.
    Sunt multe persoane care au consumat acest produs pentru diverse probleme de sanatate, cu rezultate deosebite. Intareste imunitatea, capacitatea de aparare a organismului impotriva infectiilor cauzate de virusi si bacterii.
    Tahitian Noni Original are un gust placut, este imbuteliat in sticla de sticla si poate fi folosit cu succes si la copii pentru cresterea imunitatii, mai ales in sezonul rece, cand incep racelile si gripa.
    Pentru cei care doresc sa incerce acest produs, el poate fi procurat de la Distribuitorii Autorizati Morinda de pa pagina web www.suc-noni.ro sau la tel: 0752142713 sau 0728099775 Se gaseste la pret de depozit cu transport inclus la domiciliu.
    Site: www.suc-noni.ro
    Va dorim multa sanatate