stomacul...
-
0 0in fiecare dimineata, ma trezesc in jur de ora 8-8.30 cu o durere infernala de stomac...
am observat ca atunci cand beau ceva fierbinte(un ceai, un pahar cu lapte) nu ma mai doare asa rau, dar tot ma doare...
mi s-a mai intamplat de cateva ori luna trecuta, dar m-am gandit ca poate mananc prea putin sau prea mult seara,si mi-am schimbat alimentatia, optand pt mai multe fructe si legume, mai ales seara... pt o perioada de timp, nu m-a mai durut...
acum a revenit...
sfaturi...? -
Poate Mival n-a gasit cea mai buna exprimare, insa partea a doua a mesajului ei e f adevarata. De c enu mergeti la medic? "Probleme cu stomacul" pot fi o gramada. Multe au simptome asemanatoare, dar gravitatea lor poate sa difere.
Pt eva care a deschis subiectul: nu prea spui ce simptome ai, de fapt, decat ca se diminueaza la lichide fierbinti. Ai arsuri? regurgezi? senzatie de "ghem in stomac"? sau ceva gen "stomacul bolboroseste"? un nod in gat?
Eu te sfatuiesc sa afli mai intai ce ai la stomac si sa nu te apuci sa iei medicamente sau sa bei ceaiuri fara sa stii ce ai. Ele pot sa "acopere" si diminueze niste simptome si nu faci decat sa tratezi efectul, nu cauza.
Roinita e intr-adevar un remediu bun pt anumite probleme ale stomacului. Eu am luat pt reflux acid, dar varianta sub forma de capsule - si a mers, dar insotita de ceai de galbenele.Mai a mers si Epigastralginul, tot din plante.
Asta nu inseamna ca nu sunt medicamente foarte bune si eficiente!
Inca ceva: fara un regim de viata sanatos, boala se poate croniciza. Si nu vrei asta! -
du-te la medic ! si eu am probl ...dar sincera sa fiu nu mai stiu ce am

acum cativa ania veam gastrita , acum cica acum ulcer , acum k am colita nici eu nu mai stiu
chiar mi-a fost rau ( din nou ) ieri si simt k inebunesc , am luat tot felul de pastile , am baut ceai dar nimik
o sa merg sa fac un examen cu bariu , pt ca endoscopie nu pot sa fac
asa k nu sta fugi la doctor !
eu nu am voie sa manank prajeli , sa beau acidulate , sa manank citrice , rosii , ceapa , usturoi , fasole, varza ........nici nu mai stiu ce sa manank !
bafta !