chist pe ochi
-
2 Nov 2007, 23:490 0am un chist pe pleoapa sup a ochiului stg de marimea unui bob de mazare si ink unul in cottul extern al ochiului drept...ce pot sa fac sa treaca?
-
3 Nov 2007, 11:11Poate k cel mai bine este sa consulti un medic... nu sa te tratezi "dupa ureche" !
-
3 Nov 2007, 15:45pai te adresezi unui doctor, iti face niste teste si cred ca singura solutie pentru inlaturare este cea chirurgicala.
-
7 Nov 2007, 19:45Pe la 16 ani am avut si eu ceva la pleoapa,de fapt sub pleoapa,ca o umflatura pe care o simteam cand puneam mana la ochi.am fost la oftalmologie si medicul mi-a spus ca trebuie sa ma opereze.Am stat,m-am gandit,nu ma durea deloc si ca atare am hatarat sa nu merg sa ma operez.A disparut in timp,nici nu mi-am dat seama cand,dar stiu ca asta nu s-a intamplat prea repede,poate in decurs de un an.
-
8 Nov 2007, 12:56Si mie imi apareau in copilarie si adolescenta. De 2 ori doctorul oftalmolog m-a operat, la diferenta de vreo 2 ani, apoi mi-au reaparut de cateva ori, insa nu am mai fost la doctor si s-au resorbit singure cam intr-un an, asa cum spunea si o alta Eva mai sus.