zvonuri vaccin cancer de col

•  
    • 570 mesaje
    2 Nov 2007, 21:46
    0 0
    Am auzit niste zvonuri cum ca acest vaccin nu a fost suficient testat,si aceasta campanie de vaccinare este facuta special ca sa-i fie testate efectele pe populatia din europa de est,sau mai rau,zvonuri cum ca ar provoca infertilitate(asta n-o prea cred,dar mai stii...).
    As vrea sa-mi fac si eu vaccinul asta,dar inainte as vrea sa ma documentez putin,nu vreau sa fiu cobai...
    Voi ce stiti?Pareri?
  •  
    • 5872 mesaje
    2 Nov 2007, 23:01
    0 0
    nu mai asculta pe toata lumea...astea sunt zvonuri scoase de fundamentalisti religiosi si de prostime...daca ar fi dupa ei nici prezervative nu te-ar lasa sa folosesti..intreaba doctorul, el stie mai bine

mi-am adus aminte acum ca si in romania, apropo de cancer de col, am citit parca in evenimentul ca a fost mare scandal ca cica bagase ministru nu stiu ce chestionar in care una din intrebarile pe care trebuia sa le puna medicul era legat de viata sexuala adica la ce varsta s-a inceput, cati parteneri...si bineinteles s-au apucat desteptii sa zica ca mama, ce traumatizate or sa fie femeile...dar sa faca cancer nu o sa fie traumatizate?...acele intrebari sunt chestii comune in tarile cu medicina civilizata...e de exemplu stiut ca riscul de cancer pentru persoanele cu mai mult de 6 parteneri e mai mare...numai de asta era vorba in chestionarul ala...nu ca sa ii faca pe doctori nu stiu ce obsedati sexual...dar asa e cand the fool become the wise...
  •  
    • 5 mesaje
    3 Nov 2007, 00:52
    0 0
    Nu e adevarat si in Anglia incep acum campanie de vaccinare a tinerelor sub 15 ani parca sau ceva de genul si am auzit la tv ca in europa deja este folosit pe scara larga in Franta Germania daca l-au introdus si in Anglia nu-ti fa griji ca nu suntem noi cobaii au fost altii probabil
  •  
    • 19 mesaje
    3 Nov 2007, 02:43
    0 0
    Am 30 de ani, e tarziu sa imi fac acest vaccin?
  •  
    • 221 mesaje
    3 Nov 2007, 09:14
    0 0
    www.cancercoluterin.ro
    Uite,ca tot intra si reclama pe Eva.