Helicobacter pylori
-
0 0as vrea sa stiu daca cineva a mai fost diagnosticat cu aceasta bacterie si daca a acapat usor de ea. eu fac tratamente cu antibiotice dar dupa cum a zis doctorul am inteles ca nu-mi garanteaza ca scap dupa primul tratament. cica tre' sa revin la analize dupa 3 luni si daca nu se vad schimbari sa repet tratamentul
eu sincer nu cred ca mai pot rezista daca-i asa...imi este ingrozitoe de rau
-
heba, strange din dinti si da-i inainte cu tratamentul. merita.
mi-l amintesc pe un unchi de-al meu... ce om bun si drag... pe vremea aia nu se stia ca nenorocita' asta de bacterie provoaca gastrita si ulcerul - se credea ca e de la stres. cu timpul, gastrita s-a transformat in ulcer perforat... a fost operat, ii ramasese doar jumatate din stomac... toata viata s-a chinuit din pricina asta...
cand ma gandesc ca un tratament cu antibiotice l-ar fi vindecat si ca poate ar fi trait si in ziua de azi, imi vine sa urlu ca lupii...
-
s-a luat premiul nobel pentru aceasta descoperire...la noi la universitate a avut si un talk gagiul care a descoperit ca ulcerul e de fapt dat de helicobacter....nu te impacienta...urmeaza tratamentul
sincer, unii medici sau researcheri inca nu cred nici acum ca helicobacter e de vina...monic are dreptate...asta e recomandarea actuala pentru tratament in america: sa includa si antibiotice pentru helicobacter -
Si eu am avut acest diagnostic dupa ce am nascut primul copil, nu siu de unde l-am achizitionat si cum dar a fost groaznic, nu puteam manca nimic, imi era greata de orice, ma durea stomacul....groaznic....dar am urmat tratamentul cu augmentin , inca un antibiotic si nexium, sunt foarte puternice toate odata, te simti cam ciudat cand le iei, insa au dat rezultat, mi-am revenit. Acum cand mai am cateodata arsuri in stomac, mai fac cate o tura de nexium. Chiar, nu stiu daca nexium este in romania, dar e foarte bun, e putin scump, dar e bun. Nu dispera, cauta sa primesti acest tratament, este special pentru aceasta problema si va fi bine
-
cred ca o sa mor de la atatea atibiotice...tocmai am terminat un tratament de 2 sapt. cu anib. pt. infectie urinara cu E.coli..acum tre' sa iau alte 3 tipuri pt. HP. (claritromicina, bismut, metronidzol). din cate am citit pe site-uri cam astea ar fi. sper sa fie bine pana la urma. intr-adevar e ingrozitor..nu pot sa mai mananc nimic. mi-e greata si de la mirosuri.
oricum, va multumec din suflet...m-am mai linistit