Fata palida
-
2 Nov 2007, 11:510 0Buna,as vrea sa va intreb ce crema sa folosesc ptr a scapa de fata palida,folosesc un unguent cu galbinele dar nu pot scapa de fata palida.Multumesc.
-
2 Nov 2007, 14:00cum adica "fata palida"?/? ai fost sa faci niste analize?...poate ai ceva carente de vitamine si poate problema ta nu trebuie tratat din exterior ci din interior!
-
2 Nov 2007, 15:58malina, da' miscare in aer liber ti se intampla sa faci?
unguentul cu galbenele e doar un bun cicatrizant, nu inteleg ce anume te-a facut sa crezi ca te-ar ajuta sa prinzi culoare in obraji.... -
2 Nov 2007, 18:32Malina,mergi fuguta la dr. si fa niste probe hepatice..,dupa cum ti-au spus si fetele,ce cauta ung. de galbenele care e cicatrizant..mai degraba foloseste un fond de ten bun,usor roziu ,daca ti se pare ca n-ai culoare in obraji..bafta!
-
2 Nov 2007, 20:53buna,si eu am fata alba,palida dar rezolv problema imediat cu niste fard de obraz.tu folosesti fardul?
-
4 Nov 2007, 13:47draga mea ,mai bine postai la frumusete,acest topic e mai mult pt. sanatate,si noi te trimitem la doctor...pt. fata palida.,..de fapt,trebuie sa specifici ,ce te ingrijoreaza,paliditatea tenului sau modul de a obtine culoare in obraji.,care,scuza-ma ,nu vreau sa te superi,dar nu se face cu ung. de galbenele.bafta!