stresul de serviciu
-
2 Nov 2007, 10:520 0buna evelor!am si eu nevoie de ajutor.prietenul meu a absolvit stoma si lucreaza de 4 luni la un cabinet sub indrumarea unui medic stomatolog titular.problema este ca seful lui e burlac si il tine la cabinet cate 12ore pe zi inclusiv sambata.si in fiecare zi gaseste un motiv sa il certe pe prietenul meu.plus ca totul e facut cotra cronometru.e platit bine dar de o luna e stresat de seful lui.chiar a plans ca e stresant sa lucrezi suflandu-ti-se in ceafa .a zis ca nu mai vrea sa mearga la cabinet,ca e obosit din cauza programului prelungit.nu stiu cum sa-l ajut,ce sa-i zis sa-i ridic moralul.mi-e teama sa nu faca o depresie!va rog ajutati-ma cu un sfat!multumesc!!
-
2 Nov 2007, 11:15draga sephora, spune-i prietenului tau ca in ziua de azi, in Romania, angajatul are mai multe drepturi decat vrea angajatorul sa stie. mi se pare inadmisibil sa lucrezi 12 ore pe zi. Din pacate , asta e realitatea in Romania.
-
2 Nov 2007, 13:37Mda, ideal ar fi sa isi gaseasca in alta parte.
Si seful meu vine de multe ori cu rulete si amenintari. Si mai mult rau face. Eu atunci gresesc cel mai mult. Daca nu are posibilitatea de schimbare, ar trebui sa incerce sa vorbeasca cu el. Daca nu o va face, intr-o zi tot va trebui sa renunte. NU poate continua asa la infinit. Isi va distruge nervii. -
5 Nov 2007, 18:23buna.si lui i se intampla la fel.cand e stresat greseste mai mult.pt moment nu se poate angaja in alta parte pt ca s cere exparienta....