Candidoza-help!!!
-
0 0Sunt sigura ca s-a mai vorbit pe forum de acest lucru,dar sunt foarte speriata de ce mi se intampla..de cateva zile am observat ca am toate simptomele candidei vaginale(mancarimi,scurgeri albicioase, imflamare si inrosire).Am citit putin pe net si am aflat ca sunt multe cazuri si nu e o boala venerica, dar vreau sa va intreb daca ma pot duce direct la farmacie(fara reteta) sa imi iau creme sau pastile fara sa ma duc la doctor.Eu am un doctor ginecolog in orasul natal,numai la el ma duc, plus ca acum e plecat din tara si nu il pot suna,eu sunt in alt oras si nu ma duc la cineva strain...ma puteti ajuta?Ce creme sau pastile sa-mi cumpar?multumesc..
-
ai aflat cind se intoarce medicul tau din strainatate?pina atunci poti sa faci spalaturi cu ceai de galbenele,iar ptr.mincarimi poti aplica cu un tampon iaurt,are un efect f.bun.totusi sfatul meu este sa mergi la medic,sigur vei gasi un cabinet unde sa primesti un tratament bun.hai curaj!succes.
-
tergynan ovule vaginale
Compozitie si mod de prezentare
Compozitie: Ternidazol 200 mg
Neomicina sulfat 100 mg
Nistatin 100 000 U
Prednisolon 3 mg
Excipienti: amidon, lactoza, siliciu, talc,
sterat de magneziu, laurilsulfat de sodiu,
polividona, esente de muscata si cuisoare.
Indicatii
Vaginite bacteriene datorate germenilor patogeni banali.
Vaginite cu leucoree de descuamare.
Vaginite trichomoniazice.
Vaginite micotice cauzate de Candida albicans.
Vaginite mixte cu trichomonas si levuri
sau GYNOFORT crema sau ovule -
SI eu m-am confruntat mereu cu Candida, am luat diverse tratamente si mereu aparea boala, de credeam ca nu mai scap de ea. Ultima data am facut tratament cu Ovule Gynozol(400mg), 6zile. Si, slava Domnului, pana acum nu am mai avut probleme, eu care am crezut ca mereu voi avea aceeasi problema. Bineinteles, paralel am facut spalaturi cu ceai de musetel si galbenele, la care puneam o lingurita de bicarbonat pt fiecare litru de apa, unguent Clotrimazol. Multa sanatate!
-
Am fost si am luat clotrimazol si ceai de musetel,n-am avut pb la farmacie cum ma temeam, dar acum am o alta intrebare..pot sa am contact sexual cat timp fac tratamentul asta?trebuie sa faca tratament si partenerul?ca am inteles ca pot scapa de candida si daca el nu face tratament mi-o poate da iarasi si tot asa,e un cerc vicios.Sper sa scap cat mai curand de asta...
-
buna
pe durata tratamentului nu ai voie la contact sexual. Nici cu prezervativ, asta in cazul in care tratamentul este cu ovule.
Prietenul tau trebuie, de asemenea sa faca tratament.
cel mai bine este sa mergeti impreuna la un medic, sa faceti analize, astfel incat sa se stabileasca un diagnistic.
poate di candidoza sau poate fi altceva.
Sanatate -
cu multa placere andutzzza. eu m-am vindecat complet cu crema aia. trebuie sa o aplici o data pe zi( seara) macar o saptamana. scurgerile de care zici pot fi scurgeri vaginale normale daca nu te mananca si nu sunt de culoare galbuie-verzuie. asa se curata vaginul.in perioada fertila(vreo 7-8 zile) aceasta secretie e mult mai abundenta. Asta nu inseamna neaparat ca ai candidoza.
P.S- Daca iti cumperi crema(costa 3-4 eur
sa-ti cumperi cu aplicator ca, daca te faci doar extern nu rezolvi mare lucru.