cura de dezintoxicare

•  
    • 650 mesaje
    1 Nov 2007, 14:48
    0 1
    Fetelor, de o luna si jumatate iau elixir din fructe de soc. Am tot auzit ca e bun. Dar de 2 saptamani ma simt foarte rau. Tot corpul ma doare, dimineata abia reusesc sa ma trezesc iar seara abia pot sa-mi tin ochii deschisi.Dimineata limba imi este alba si plina cu ceva, nu stiu cum sa numesc acest ceva. Din pacate, prospectul nu-l mai am,insa, l-am citit cand am cumparat produsul si nu-mi aduc aminte sa fi citit ceva de starea pe care o am eu acum. Ma gandesc ca e normal dar m-am cam speriat , mai ales de faptul ca ma doare carnea pe mine. Am o stare asemanatoare cu cea pe care o am cand sunt gripata.Voi ce spuneti? Exista vreuna dintre voi care a facut cura cu elixirul din fructe de soc? La fel ati patit si voi?
  •  
    • 275 mesaje
    1 Nov 2007, 16:17
    0 0
    Buna! Nu stiu ce sa-ti spun vis-a-vis de starile tale. Mie mi-a fost teama sa incerc acest elixir.
    Pe de alta parte ma intereseaza si pe mine ceva legat de cura de dezintoxicare. Daca a facut cineva si a dat rezultate poate scrieti aici.Merci!
  •  
    • 8403 mesaje
    1 Nov 2007, 18:38
    0 0
    socul deshidrateaza intensiv.

cata apa bei?
  •  
    • 17 mesaje
    1 Nov 2007, 20:13
    0 0
    draga mea ,am citit chiar acum mesajul tau,vreau sa-ti spun ca socul e dezhidratant,si foarte sanatos.Dar cea mai buna cuta de detoxificare se face cu otetul din mere ,amestecat cu apa minerala si indulcit cu o lingura de miere.Daca poti probeaza,e foarte sanatos.eu locuiecs in germania,si multi fac asa ceva.Mult succes
  •  
    • 17 mesaje
    1 Nov 2007, 20:13
    0 0
    si trebuie sa bei foarte multa apa.
  •  
    • 650 mesaje
    1 Nov 2007, 21:37
    0 0
    Fetelor , ce sa va spun: beau f multa apa, 2 litri pe zi. mi -am facut un obicei inca de cand eram adolescenta. in fiecare sambata , cand facem piata cumparam 12 l de apa. in general, eu zic ca duc o viata sanatoasa, mai ales ca sotul meu este preparator fizic.fac sport de 4 ori pe saptamana, nu mananc dupa ora 19 niciodata, nu fumez, nu beau cafea sau alcool. Stiu ca otetul de mere este f bun insa de 2 ani de zile locuiesc in londra si chiar nu am gasit aici. dar de sarbatori voi fi in tara asa ca imi voi lua sa-mi ajunga . pana una alta, eu acum am ajuns acasa si o sa caut pe net un prospect ptr elixir . deja a trecut o luna si jumatate de cand iau de 3 ori pe zi cate o lingurita de elixir diluata intr-un pahar de apa.sotul meu imi spune ca e normala starea pe care o am si ca limba incarcata de dimineata semnifica faptul ca am inceput sa elimin toxinele. Sper sa fie asa.
  •  
    • 1225 mesaje
    1 Nov 2007, 22:17
    0 0
    Eu am facut o cura de trei saptamani, acum un an. Tu o faci deja de sase, deci toxinele deja s-ar fi eliminat mai demult. Mie nu mi s-a intamplat nimic de genul acesta, n-am avut nici o neplacere. Zici ca nu mai ai prospectul... dar oare l-ai citit cu atentie inainte sa incepi cura? Ai eliminat total din alimentatie carnea si orice aliment ce contine E-uri? Te hranesti 100% sanatos? Fiindca daca asa faci, nu ar trebui sa apara acele simptome pe care le ai, dimpotriva, ar trebui sa fii strong! Iar daca doar iei "elixirul" in paralel cu vechile obiceiuri alimentare... e doar o iluzie ca se produce o detoxifiere.
  •  
    • 1225 mesaje
    1 Nov 2007, 22:23
    0 0
    Uite aici linkul unde poti citi prospectul
    http://www.daciaplant.ro/produse/tincturi/fructeDeSoc.html

Acum vad ca e o mica diferenta, eu am folosit detoxifiantul, tu elixirul, dar ideea de baza e aceeasi: regim alimentar sanatos. Citeste cu atentie, da?
  •  
    • 650 mesaje
    5 Nov 2007, 12:25
    0 0
    Draga miss, mie mi se pare imposibil sa mananc 100% natural, mai ales aici, in anglia, unde si apa mi se pare ca are emulgatori. carne mananc doar de pasare si de 2 ori pe saptamana. Multumesc mult ptr prospect. Oricum am intrerupt tratamentul ieri fiindca ma dor f rau picioarele si mainile . Nu stiu daca are vreo legatura . Eu, pana la urma, consider ca cea mai buna cura de acest fel e cea cu apa.
  •  
    • 1225 mesaje
    5 Nov 2007, 12:54
    0 0
    Si mie mi s-a parut dificil sa mananc natural, dar pana la urma am reusit. Gateam normal pt sot si copil si eu mancam doar supa sau garnitura, ori "regimul" meu inainte sa le pun lor masa si sa fiu tentata sa gust. Partea cea mai buna e ca am ramas cu acele obiceiuri, chiar daca mai calc pe alaturi uneori. Doar cu apa nu cred ca se produce o detoxifiere, nu te amagi singura. Dar e alegerea ta, dealtfel, nu esti singura care s-a apucat de aceasta cura si a abandonat. Pacat, efortul nu e chiar asa de mare.
  •  
    • 42 mesaje
    5 Nov 2007, 13:06
    0 0
    eu am incercat cu argila, acum vreun an. primele simptome au fost : constipatie, transpiratie abundenta si sarata, iritatii pe fata...dar au trecut si apoi m-am simtit bine. acum sunt in a patra saptamana de cand beau suc noni. si am remarcat aceleasi stari, mai ales balonarea si transpiratia. dar e numai o stare temporara. plus ca de cand iau suc, dorm foarte bine. oricum, se recomanda multe lichide.
  •  
    • 3741 mesaje
    5 Nov 2007, 13:13
    0 0
    Si eu acum tot cu argila. De transpirat n-am transpirat, dar constipata sunt. Nu iau 3 capsule pe zi pt ca uit sa le iau. Am inceput sa beau 1l de apa pe zi (ceea ce e destul de mult la mine), nu mai mananc prajeli in ulei. De la dulciuri nu ma pot abtine, mananc cat imi pofteste inima, la orice ora. Am observat ca am slabit cam 3kg. Am 60 acum si vreau sa ajung la 56.