cateva sfaturi despre un avort va rog

•  
    • 44 mesaje
    1 Nov 2007, 09:03
    0 0
    fetele luni sunt programata la avort, e primul din viata mea va rog imi spuneti cat este de dureros, sau cum e ce iti face dati-mi mai multe informatii din cate stiti si voi ca sunt atat de nelinistita. va puic
  •  
    • 15 mesaje
    1 Nov 2007, 12:06
    0 0
    buna
    din pacate si eu am trecut peste aceasta experienta neplacuta acum 3 ani si sper din tot sufletu sa nu mai trec. Referitor la tine depinde cum il faci si unde il faci. Eu l-am facut prin aspirare si mi-au facut anestezi generala. Nu ma durut si n-am avut complicatii, numai ca sufleteste m-am simtit foarte rau...si acum cand ma gandesc simt acelasi lucru. Poate sunt eu mai sensibila, dar tind sa cred ca pt nimeni nu e usor cand se ajunge in situatia asta. Mult succes si multa sanatate si sa ai mare grija de acum inainte. Pupici
  •  
    • 169 mesaje
    1 Nov 2007, 15:12
    0 0
    Buna,as vrea sa specific ca eu nu stiu multe dar te-as ruga sa nu avortezi ci sa-l pastrezi deoarece acuma ti s-ar creionash parea rau sa pastrezi sarcina, dar peste ani ai sa vezi ca va fi o adevarata binecuvantare.Sper sa nu te fi suparat si sa faci alegarea corecta.Pupici.