Donna_imobile

•  
    • 443 mesaje
    31 Oct 2007, 17:50
    0 0
    Donna,te rog frumos recomanda-mi o cura serioasa de detoxifiere.Vreau sa renunt la fumat si am citit ca sansele de a te ingrasa in urma eliberarii organismului de stresul provocat de tutun sunt minimalizate daca urmezi o cura de detoxifiere a organismului din clipa din care nu mai fumezi.Stiu ca tu ai studiat ayurveda si din totdeauna ai dat sfaturi bune in privinta chestiile de gen si nu numai.
    Saru' mana
  •  
    • 331 mesaje
    31 Oct 2007, 20:49
    0 0
    hmmm, interesant asta cu lasatul de fumat!
    cum intentionezi sa o faci? Pe reteta ... "de miine , gata?"
    as fi tentata si eu, dar mi-e teama ca nu voi avea suficienta vointa.
  •  
    • 443 mesaje
    31 Oct 2007, 21:00
    0 0
    Buna
    Da,sigur ca brusc.Si fara nicun artificiu de genul plasturi,gume cu nicotina.
    Pentru numele lui Dumnezeu,cand vad cum gafai daca alerg 20 de metri sa prind autobuzul la doar 22 de ani,ma gandesc cu oroare cum voi fi la 30-35,daca o tin tot asa,cu 1 pachet de tigari pe zi?! Nu,multumesc.Sa nu mai zic de tuse periodice,oboseala data de tigari(pe fond de stres,fumez 2-3 tigari consecutiv care efectiv ma obosesc la mxim si ma simt putrezita in interior).
    Iti urez si tie succes!
  •  
    • 3036 mesaje
    1 Nov 2007, 17:21
    0 0
    overwork... daca as avea atata minte cata imi atribui tu, n-as fuma minim un pachet de tigari pe zi...

sorry...

singurul lucru cu care as putea sa te ajut ar fi sa-ti trimit prin email ceva care e posibil sa te ajute. da-mi o adresa, daca vrei.
  •  
    • 385 mesaje
    1 Nov 2007, 20:09
    0 0
    as vrea sa va povestesc cum m-am lasat eu de fumat, daca imi dati voie. Acum 6 ani , cand copii era mai mici (14,17), fumam si 1 pachet de tigari pe zi. Eu 1 pachet, sotul meu alt pachet. Decitotal 2 pachete pe zi in familie. Binenteles , ca din cand in cand ii trimiteam pe copii sa ne cumpere tigarile. A fost si o perioada neagra, nu prea aveam bani , eram si someri pe atunci, dar de tigari si cafele nu ne-am lasat. Pana intr-o zi , cand neavand paine in casa, i-am trimis pe ei sa ne cumpere o franzela, si un pachet de tigari. Au venit acasa cu doua franzele. Tin sa precizez ca erau ultimii bani din casa (si aia imprumutati). A iesit un scandal, recunosc ca eu l-am inceput. Tigarile erau un drog pentru mine. Ma sculam efectiv cu gandul la prima tigara, si ma culcam tot asa, stingand tigara inainte de-a pune capul pe perna. Dupa scanda, am stat de vorba cu ei, si i-am intrebat totusi, ce s-a intamplat? Stiti ce mi-au raspuns? Ca ei nu o sa ne mai ia tigari, ca miroase casa, si ei nu mai suporta tigarile, si vor sa maninca mai bine . Asta ne-a trezit! Cum sa va spun, de atunci nu am mai fumat, dar deloc. A fost greu, nu am baut nici cafea, vreo luna de zile, dar m-am tinut tare. Si sotul meu la fel. Si dupa asta la vreo trei luni ne-am gasit amandoi servicii bune, unde suntem si azi. Vreau sa accentuez, ca nu te poti lasa doar motivat sau mai bine speriat (ca si chestia cu fugitul dupa tramvai si gafaiala de baba). Si astazi , peste tot, te intreaba cand aplici la vreun job, daca ai un viciu. Se refera la fumat. Asa ca ... Am vrut doar sa va spun cum am patit-o eu. M-au ajutat si copii. Dar nu-i las eu ei sa fumeze. E randul meu sa-i ajut. Nu?
  •  
    • 3248 mesaje
    1 Nov 2007, 23:11
    0 0
    Donna,poti sa imi trimiti si mie te rog? yasaslasuma@yahoo.com