raspuns urgent
-
0 0Fetelor spuneti-mi si mie de ce la fetita mea de doar 3 ani i-a aparut o scurgere maronie urat mirositoare? Doar ce i-am descoperit-o pe chilotel si sunt extrem de ingrijorata, nu stiu ce poate fi, sa fi racit?Va rog raspundeti-mi cat de repede....Multumesc
-
Nu am rezolvat nimic, tot caut pe net sa citesc despre ce e vorba. Nu am ce sa fac, acum e 11 noaptea la mine si ma tot gandesc ce o fi. Deci febra nu a facut, ma gandesc sa nu fie o cistita mai avansta, ea nu e genul d ecopil sa se planga cand o doare ceva, insa daca recapitulez cateva zile in urma realizez ca facea pisu foarte des si misca din picoare ca si cum ar fi avut nevoie sa mearga la wc, deci nu stiu ce sa zic, ce e , abia astept ziua de maine sa merg la dr....am apelat la voi ca pate stie careva ce e...
-
Am fost la medic si a zis ca e ceva infectie de genul celei urinare sau poate chiar de aceea, vreau sa spun ca medicii astia in Australia sunt pe langa subiect. Mi-a dat Bactrim sa ii dau de 2 ori pe zi, si sa bea multe lichide. Eu nu m-am gandit la peritonita, nici nu stiu ce simptome sunt acolo, siu doar ca peritonita e destul de grava. FAta nu a facut febra, e ok, mananca, se joaca, nu da semne de copil bolnav deci sper sa fie doar raceala la burtica si sa ne treaca cu Bactrim.