raspuns urgent

•  
    • 19 mesaje
    31 Oct 2007, 13:56
    0 0
    Fetelor spuneti-mi si mie de ce la fetita mea de doar 3 ani i-a aparut o scurgere maronie urat mirositoare? Doar ce i-am descoperit-o pe chilotel si sunt extrem de ingrijorata, nu stiu ce poate fi, sa fi racit?Va rog raspundeti-mi cat de repede....Multumesc
  •  
    • 1784 mesaje
    31 Oct 2007, 14:12
    0 0
    urgent, cat de repede, imediat mergi cu ea la medic!!!!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 19 mesaje
    31 Oct 2007, 14:14
    0 0
    Problema e ca la mine e noapte, suntem in Australia, si deabia acum seara am vazut pe chilotel, de aia sunt ingrijorata, nu mi-a facut febra inca, dar nu stiu ce poate fi. E grav?
  •  
    • 19 mesaje
    31 Oct 2007, 14:46
    0 0
    Nu imi mai raspunde nimeni? sut asa de ngrijorata....
  •  
    • 2439 mesaje
    31 Oct 2007, 14:53
    0 0
    Ce ai rezolvat?
  •  
    • 19 mesaje
    31 Oct 2007, 15:02
    0 0
    Nu am rezolvat nimic, tot caut pe net sa citesc despre ce e vorba. Nu am ce sa fac, acum e 11 noaptea la mine si ma tot gandesc ce o fi. Deci febra nu a facut, ma gandesc sa nu fie o cistita mai avansta, ea nu e genul d ecopil sa se planga cand o doare ceva, insa daca recapitulez cateva zile in urma realizez ca facea pisu foarte des si misca din picoare ca si cum ar fi avut nevoie sa mearga la wc, deci nu stiu ce sa zic, ce e , abia astept ziua de maine sa merg la dr....am apelat la voi ca pate stie careva ce e...
  •  
    • 392 mesaje
    31 Oct 2007, 15:10
    0 0
    Recolteaza-i urina maine dimineata sau peste noapte (daca face) si vezi daca se vede ceva cu ochiul liber, asta ca sa ii spui medicului. Dar oricum e bine sa-i duci maine proba la analize.
  •  
    • 1037 mesaje
    31 Oct 2007, 15:25
    0 0
    coline,daca fetita ta are cistita,este bun exact ce recomandai tu in alt topic-cranberry juice.Sa fii atenta sa nu contina mult zahar.Ori,alta varianta-cat de multa apa ca sa elimine bacteria.GP-ul maine,precis o sa-i dea antibiotic din gama penicilinei.
  •  
    • 19 mesaje
    31 Oct 2007, 21:50
    0 0
    Va multumesc mult fetelor, a venit dimineata la mine, asa ca abia astept sa merg la dr mai tarziu, va multumesc pt raspunsuri
  •  
    • 952 mesaje
    31 Oct 2007, 22:49
    0 0
    fuga la endocrinologie,asta e parerea mea...si inainte de asta un bun internist sa faca un eco abdominal..ca sa inlaturi suspiciunea cu privire la rinichi sau peritonita
  •  
    • 19 mesaje
    1 Nov 2007, 06:41
    0 0
    Am fost la medic si a zis ca e ceva infectie de genul celei urinare sau poate chiar de aceea, vreau sa spun ca medicii astia in Australia sunt pe langa subiect. Mi-a dat Bactrim sa ii dau de 2 ori pe zi, si sa bea multe lichide. Eu nu m-am gandit la peritonita, nici nu stiu ce simptome sunt acolo, siu doar ca peritonita e destul de grava. FAta nu a facut febra, e ok, mananca, se joaca, nu da semne de copil bolnav deci sper sa fie doar raceala la burtica si sa ne treaca cu Bactrim.
  •  
    • 290 mesaje
    1 Nov 2007, 08:43
    0 0
    Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie o simpla raceala si sa se faca bine.Va doresc tuturor sanatate
  •  
    • 952 mesaje
    1 Nov 2007, 16:41
    0 0
    spune-i GP tau ca banuiesc ca acolo ai fost sa-ti dea o trimitere la endocrinologie...crede-ma nu te sfatuiesc gresit..si intoarce-te si spune-ne ce ai facut.bafta!