vaccin anti cancer col

•  
    • 9 mesaje
    31 Oct 2007, 13:16
    0 0
    Are cineva vreo informatie referitoare la
    vaccin?
    Eu mi-am intrebat doctorita si mi-a spus ca pot sa-l fac (dar am depasit varsta maxima pana la care se face,dupa articolele de pe net).
    Si nu stiu nici pe care sa-l aleg:cervarix sau silgard?
    Multumesc anticipat, o zi buna!
  •  
    • 1530 mesaje
    31 Oct 2007, 13:55
    0 0
    Ineta, si eu sunt curioasa daca a facut cineva. Dar nu trebuie sa stii inainte daca ai (si ce grupe de) HPV? Ia sa mai citesc pe net, poate aflu ceva.
  •  
    • 9 mesaje
    31 Oct 2007, 14:27
    0 0
    buna intrebare!eu totusi sper ca doctorita stie ce face ptr. ca altfel inseamna ca am dat multi bani multi ani degeaba....
    E drept ca am facut niste analize dar in afara de PapaN icolau nu stiu ce a mai cerut doctorita!!!!
    Am vazut pe net ca cervarix se poate face pana la 45 ani dar nu stiu de silgard(cel recomandat de medic)daca are limita de varsta!?
  •  
    • 1021 mesaje
    31 Oct 2007, 15:19
    0 0
    Teoretic are limita de varsta (parca 30 de ani), dar se spune ca medicul este cel care recomanda sau nu vaccinul. Si intr-adevar, trebuie facute investigatii, sa fii sanatoasa atunci cand faci vaccinul.
  •  
    • 51 mesaje
    31 Oct 2007, 18:21
    0 0
    varsta maxima e de 26 de ani,am vzt la stiri,iar daca vreti cva info,desi nu sunt prea detaliate,gasiti pe http://www.cancercoluterin.ro/about_vaccination.asp
    eu zic ca merita si pt noi,cele care nu am depasit varsta,si pt fetele voastre,cele care aveti,spuneau ca un vaccin costa 450 ron si sunt necesare 3 pe parcursul a 6 luni.multa sanatate!
  •  
    • 528 mesaje
    31 Oct 2007, 22:16
    0 0
    mai cere sfatul si unui alt medic deoarece si eu vreau sa il fac (prima doza in ianuarie) si la fel mi-a spus si medicul meu ginecolog (Alin Butnaru-Cluj-Napoca) ca se poate face de la 15-16 ani (aici e inca discutabil) dar limita de varsta e 26 ani
  •  
    • 9 mesaje
    1 Nov 2007, 10:12
    0 0
    Multumesc tuturor pentru informatii.Intre timp am mai dat telefoane si am mai citit pe net si m-am lamurit ca dupa 26 ani e putin probabil sa mai aiba efect.Acum cred ca imi voi schimba ginecologul
  •  
    • 124 mesaje
    1 Nov 2007, 10:46
    0 0
    O cunostinta l-a facut la 38 de ani,la recomandarea medicului, insa nu stiu care dintre cele doua variante.A facut prima doza si mai are doua. Si pe mine ma bate gandul sa-l fac.