ulcer sau colica biliara
-
30 Oct 2007, 18:360 0Pana ajung la medic innebunesc. Am crize abdominale puternice care nu cedeaza decat foarte greu, dupa 4-6 ore (dupa Scobutil, Piafen, Omez...). Durerea este acuta, in capul pieptului si radiaza catre bila si coloana/spate. Fara greata, fara varsaturi, fara febra. Deocamdata

Ma stiu cu o gastrita veche si tratata si un colecist cu probleme dar asimptomatic. Pana ma lamuresc cu noi analize spuneti-mi daca ati mai trecut prin asta. -
30 Oct 2007, 19:23durerile abdominale sunt dificil de diagnosticat fara investigatii medicale, deoarece pot fi simtite in cu totul si cu totul alt loc decat organul afectat.
eu, de pilda, am avut dureri ingrozitoare in zona stomacului, in urma analizelor am primit diagnostic de apendicita si trimitere la spital pentru scoaterea apendicelui - si abia la spital, la camera de garda, mi s-a pus diagnosticul real: colica renala. -
30 Oct 2007, 19:58sunt de aceeasi parere cu dona,durerile chiar acolo unde le descrii tu au variate cauze..stii ca si angina pectoris(durerea de inima)tot asa se manifesta ..de aceea sfatul meu este sa te indrepti mai intai la un gastro-enterolog,sa eradichezi posibilitatea unui ulcer,tot el iti va spune si despre bila ta..etc,sunt sigura ca dupa toate aceste investigatii tot el iti va spune incotro sa mergi.succes!
-
31 Oct 2007, 14:18Azi e prima vizita la medic, asa ca va tin la curent. Sunt convinsa ca e ori una ori alta (si nu ma gandesc la altele mai rele)...important e sa am un diagnostic clar si sa pot face apoi un tratament eficient.
Multumesc
-
1 Nov 2007, 18:26Endoscopia sucks

Ei bine, nu e ulcer, e esofagita de reflux. Tot e bine ca am aflat. Am inceput tratamentul,sper sa fie bine.
Sanatate tuturor.