teama de doctor
-
30 Oct 2007, 00:150 0fetelor am o problema sau na mai degraba nebunie in capul meu
. Mi-e teama sa merg la ginecolog la un control . Am fo acum trei luni si mi-a dat tratamnet pentru un chist si acum ar trebui sa merg la control, dar imi e teama sa merg. De fapt imi e teama de ce o sa imi spuna. Si mai ales ca m-am ales si cu o candidoza de toata frumusetea:
, ar trebui sa merg.
Chiar, nu stiti vreun remediu naturist? ca am citit eu cate ceva dar as vrea ceva mai mult.M-am saturat de medicamente si de bani dati aiurea.
va pup -
30 Oct 2007, 11:23Eu zic sa faci tot posibilul sa mergi la control,pt pot sa apara si mai multe chisturi daca nu faci tratament,pot sa apara si alte complicatzii.Pt. candidoza itzi recomand sa faci bai de sezut in ceai de musetzel la care sa adaugi o lingura de bicarbonat,iar medicamentos(pt ca candida trece f greu si trebuie tratata)itzi recomand sa iei Gynozol de 400 mg(ovule.Daca ai partener trebuie sa faca si el tratament cu unguent(clotrimazol),iar daca faci tratament cu antibiotice itzi recomand sa iei si Biotics pe perioada tratamentului pt a evita reaparitzia candidozei. Un produs naturist pe care l-ai putea lua este Green Care de la CaliVita,dar pretul de depozit este 50 de ron....deci destul de mult...Sper totusi sa te hotarasti sa mergi la medic !Multa sanatate!